Η κ. Λιβεριάδου, πλαισιωμένη από τον Πρόεδρο (δεξιά) του “Γραμμόφωνου”, Μάκη Πατρωνίδη,

και το μέλος του συλλόγου, Σάκη Καραγιαννίδη.

– Χορηγός η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, η μόνη που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα πρόταση των διοργανωτών.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΠΥΡΑΣΤο Φεστιβάλ Μπύρας & Μουσικής Κομοτηνής έχει βάλει δυναμικά πλώρη να καθιερωθεί σε θεσμό της Θράκης και όχι μόνο.

Ενόψει της δεύτερης, φετινής διοργάνωσης, ήδη χιλιάδες νεολαίοι ετοιμάζονται να περάσουν ένα μοναδικό τριήμερο σε μια από τις δροσερές γωνιές της πόλης, το παρκάκι του θερινού δημοτικού θεάτρου.

Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Κομοτηνής, και Σύλλογος Φίλων Μοντέρνας Μουσικής “Γραμμόφωνο”, συμπράττουν και φέτος οργανώνοντας ένα πλούσιο πρόγραμμα διάρκειας τριών ημερών, όπου την αυλαία θα ανοίξει ο Σωκράτης Μάλαμας, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να εμφανιστούν στο ευρύ μουσικό κοινό σαράντα ακόμη, ντόπιοι μουσικοί.

ΦΕ

Μπύρες και σουβλάκια θα διατίθενται σε “συμβολικό” κόστος, ενώ το κέφι και η αισιοδοξία οτι τούτος ο τόπος μπορεί να παράξει και να δημιουργήσει, προσφέρονται…δωρεάν!

Χορηγός της διοργάνωσης, η Αθηναϊκή ζυθοποιία, η μόνη που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα-πρόταση της ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής, με 12 ετικέτες προϊόντων παρασκευασμένων στην Ελλάδα με αποκλειστικά ελληνικές πρώτες ύλες.

Την ικανοποίησή της για τη συνεργασία με το “Γραμμόφωνο”, και την εποικοδομητική διάθεση της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, εξέφρασε η Πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής κ. Νατάσα Λιβεριάδου.  

Για τους μελλοντικούς στόχους του Φεστιβάλ αλλά και για τις διαδικασίες υλοποίησης του φετινού, μίλησε ο Πρόεδρος του “Γραμμόφωνου” Μάκης Πατρωνίδης.