Σε μια από τις πιο δυναμικές εκθέσεις οίνου και τροφίμων των Βαλκανίων, στη “Foodtech” της Φλιππούπολης Βουλγαρίας, συμμετείχε με δικό του περίπτερο, ο Ελαιοκομικός Συνεταιρισμός Μαρώνειας.

Κατά τις πέντε μέρες της διοργάνωσης, τα μέλη του δραστήριου συνεταιρισμού είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα τους στους επισκέπτες, αλλά και να κάνουν γόνιμες επαφές με Βούλγαρους, Ρουμάνους και Τούρκους επιχειρηματίες του κλάδου και εισαγωγείς.

Τη συμμετοχή του Ελαιοκομικού Συνεταιρισμού Μαρώνειας υποστήριξαν με τη φυσική τους παρουσία, ο πρόεδρος Σταμάτης Κούνιος, ο ταμίας Νίκος Αγγελίδης, ο γεωπόνος Δημήτρης Κούκος, καθώς και οι Αναστάσιος Ιωάννου, Κώστας Κούκος και Στέφανος Τζανίδης.

«Αποδείχθηκε πως ήταν μια πραγματικά εποικοδομητική πρωτοβουλία μας. Η εξωστρέφεια, και μέσω αυτής η προώθηση των προϊόντων μας, είναι εκ των ων ουκ άνευ. Υπάρχει μια αγορά στην ευρύτερη εκτός συνόρων γειτονιά μας, που αποτελεί πεδίο δόξης λαμπρό για τα προϊόντα του τόπου μας. Με αυτή τη συλλογιστική θα συνεχίσουμε να κινούμαστε ως συνεταιρισμός», ανέφερε ο κ. Αγγελίδης.