– Τον προσφωνεί μάλιστα ωσάν … «Σεβασμιώτατο» (!), και αυτός διενεργεί … έρανο για την ενίσχυση του ΕΚΑΒ με ασθενοφόρο!

Όπως αποκαλύπτει η fonirodopis.gr αλλά και το tourkikanea.grμε επίσημο έγγραφο που φέρει τη σφραγίδα της Ελληνικής Δημοκρατίας οι ανευθυνοϋπεύθυνοι του ΕΚΑΒ Αλεξανδρούπολης αναγνώρισαν ως επίσημο και νόμιμο συνομιλητή τους τον «σεβασμιότατο» ψευδομουφτή Ξάνθης, Αχμέτ Μετέ – Έλλειψη εθνικής συνείδησης, νοοτροπία παραγοντισμού ή κάτι άλλο στις κινήσεις των γιατρών;

Σε ένα σοβαρό ατόπημα το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί μέχρι και από έλλειψη εθνικής συνείδησης υπέπεσε η διοίκηση του ΕΚΑΒ Αλεξανδρούπολης, η οποία με επίσημο έγγραφο της που φέρει τη σφραγίδα της Ελληνικής Δημοκρατίας ζήτησε από τον «σεβασμιότατο» ψευδομουφτή Ξάνθης, Αχμέτ Μετέ, βοήθεια για τον εφοδιασμό εξοπλισμού ασθενοφόρου.

Ο κ. Μετέ αποδεχόμενος την πρόσκληση αυτή και μέσω εγγράφου του, στο οποίο γινόταν λόγος στο γραπτό αίτημα της διοίκησης του ΕΚΑΒ Αλεξανδρούπολης,  ζήτησε στη συνέχεια τη συνδρομή των πιστών για το σκοπό αυτό. Διαβάζοντας το και εμείς θεωρήσαμε αρχικώς ότι πρόκειται για ακόμη ένα τέχνασμα του ίδιου προκειμένου να υπάρξει μεγαλύτερη ανταπόκριση στον έρανο καθώς δεν μπορούσαμε να διανοηθούμε ότι η διοίκηση του ΕΚΑΒ θα καθιστούσε ως επίσημο και νόμιμο συνομιλητή έναν άνθρωπο, ο οποίος με τις πράξεις του επιδεικνύει πλήρη ασέβεια απέναντι στους νόμους της ελληνικής Πολιτείας.

Η πρωτοβουλία αυτή της διευθύντριας του ΕΚΑΒ κ. Παπαναστασίου δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για τον τρόπο που αντιμετωπίζονται θέματα εθνικής κυριαρχίας αλλά και νομιμότητας. Νομιμότητα, η οποία σίγουρα παραβιάζεται με τον πλέον προκλητικό τρόπο. Τόσο από τον κ. Μετέ ο οποίος, πέρα της αντιποίησης Αρχής, διενεργεί έρανο χωρίς την απαιτούμενη από τον νόμο άδεια οπότε και παραβιάζεται η νομοθεσία περί παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών όσο και από την διευθύντρια του ΕΚΑΒ η οποία σε περίπτωση που κάνει αποδεκτή την προσφορά θα νομιμοποιήσει έσοδα προερχόμενα από παράνομη δραστηριότητα.

Έτσι, με αυτόν τον τρόπο η κ. Παπαναστασίου ταυτίστηκε απόλυτα με τις πολιτικές αντεθνικές επιλογές των εξτρεμιστικών στοιχείων της μειονότητας  που σε καθημερινή βάση υποβαθμίζουν την παρουσία και το ρόλο του ελληνικού Κράτους.

Η υπόθεση όπως μαθαίνουμε έφτασε στο γραφείο του Υπουργού Υγείας όποτε και αναμένονται οι ανάλογες κινήσεις, οι οποίες και θα αποκαταστήσουν τη νομιμότητα. Αξίζει πάντως να υπενθυμίσουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δημόσια Υπηρεσία πέφτει σε παρόμοιο ατόπημα καθώς ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί παλαιότερα και με κλιμάκιο του ΣΔΟΕ όταν επιχειρήθηκε οικονομικός έλεγχος στην «τουρκική» νεολαία Κομοτηνής.

Τέλος, θα θέλαμε να αφιερώσουμε το παρακάτω βίντεο στην αξιόλογη κ. Παπαναστασίου προκειμένου να μάθει ποιος είναι αυτός ο «σεβασμιότατος» από τον οποίο ζήτησε οικονομική βοήθεια. Τότε που ο κ. Μετέ με το ανθελληνικό του παραλήρημα καλούσε τους μουσουλμάνους να μην ψηφίσουν τους «γκιαούρηδες», οι οποίοι ήταν ο «πραγματικός τους εχθρός», λέγοντας πως «ο Τούρκος μόνο με Τούρκο μπορεί να είναι φίλος».