Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις “Σαΐτα”, το πρώτο τεύχος του πρώτου ηλεκτρονικού – επιστημονικού – πρακτικού περιοδικού για προπονητές, υπό τον τίτλο «ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ», του Τομέα Προπονητικής της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του  Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Το πρώτο αυτό τεύχος του «ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ», είναι αφιερωμένο στον Ομότιμο Καθηγητή Προπονητικής Κυριάκο Ταξιλδάρη, τον «Δάσκαλο» όπως τον αποκαλούν, ο Αντώνης Καμπάς και οι υπόλοιποι εμπνευστές και δημιουργοί του περιοδικού.

Το περιοδικό απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες του χώρου, δηλαδή προπονητές, γυμναστές και προσωπικούς γυμναστές, αλλά και σε όλους τους πτυχιούχους φυσικής αγωγής που τους απασχολούν θέματα προπόνησης. Ο «ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ» (θα) εκδίδεται σε ετήσια βάση, και περιλαμβάνει αρθρογραφία σχετική με όλα τα αθλήματα, ολυμπιακά και μη. Τα άρθρα που φιλοξενούνται στο περιοδικό βασίζονται σε σύγχρονη επιστημονική γνώση και είναι γραμμένα με κατανοητό τρόπο, ώστε τα συμπεράσματά τους να μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα στην πράξη.

Το πρωτοποριακό περιοδικό μπορείτε να το «κατεβάσετε» ελεύθερα από εδώ: http://www.saitapublications.gr/2015/05/proponitis01.html