Η λάμψη των Χριστουγέννων «μετατοπίζεται» πιο νότια στην Πλατεία Ειρήνης

Το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, που θα γίνει τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου και ώρα 6.30 το απόγευμα, θα σηματοδοτήσει την επίσημη έναρξη της φετινής εορταστικής περιόδου στην Κομοτηνή.

Αυτό είναι το φετινό χριστουγεννιάτικο δέντρο της Κομοτηνής!Όλα τα προηγούμενα χρόνια, μικροί και μεγάλοι έδιναν ραντεβού για το σκοπό αυτό στο κέντρο της Πλατείας Ειρήνης, δίπλα από το «καράβι» και από την προτομή του Κων. Καραθεοδωρή.

Δυστυχώς, εξαιτίας των ασυνείδητων οι οποίοι «έκαψαν» το δέντρο που αποτελούσε σήμα-κατατεθέν της χριστουγεννιάτικης περιόδου στην πόλη μας, το συγκεκριμένο σημείο – για φέτος τουλάχιστον – θα παραμείνει κατά τι σκοτεινότερο σε σύγκριση με παλιά.

 

Αυτό είναι το φετινό χριστουγεννιάτικο δέντρο της Κομοτηνής!Στον αντίποδα, τη λάμψη που προσδίδουν τα πολύχρωμα λαμπιόνια και τα στολίδια, θα την αποκτήσει ένα άλλο δέντρο της κεντρικής πλατείας, αυτό που βρίσκεται στη νότια πλευρά της και συγκεκριμένα απέναντι από το φωτογραφείο Photo Star.

Το συγκεκριμένο δέντρο έχει «ντυθεί» ήδη στα χριστουγεννιάτικα και αναμένουμε με αγωνία να δούμε το αποτέλεσμα, μετά από τη φωταγώγησή του το απόγευμα της Δευτέρας.