Ο κ. Σπανός (δεξιά), κατά την επίσκεψη του κ. Γρηγοράκου (αριστερά) στο νοσοκομείο Κομοτηνής.
Ο κ. Σπανός (δεξιά), κατά την επίσκεψη του κ. Γρηγοράκου (αριστερά) στο νοσοκομείο Κομοτηνής.

Με δήλωσή του ο εκπρόσωπος της Αυτόνομης Παρέμβασης Υγειονομικών του νοσοκομείου Κομοτηνής, κ. Αλέξανδρος Σπανός, βάλλει κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κ. Λεωνίδα Γρηγοράκου, χαρακτηρίζοντας «προεκλογικού τύπου» την επίσκεψή του.

Ειδικότερα, στη δήλωσή του ο κ. Σπανός υπογραμμίζει:

«Οι μπαλωματικού τύπου υποσχέσεις από μέρους του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, δεν έπεισαν ούτε τους εργαζομένους αλλά ούτε και τους τοπικούς φορείς.

Τα λιγοστά πεντάμηνα του νοσηλευτικού και οι λιγοστές θέσεις επικουρικών ιατρών δεν είναι ικανές να στηρίξουν ένα νοσοκομείο που καταρρέει.

Οι προεκλογικού τύπου εξαγγελίες για το καινούριο νοσοκομείο ακούστηκαν ξανά και προκάλεσαν, λόγω της έλλειψης κονδυλίων και από το καινούριο ΕΣΠΑ.

Οι υποσχέσεις για την καταβολή δεδουλευμένων στους εργαζομένους αποτελούν ένα ξαναζεσταμένο πιάτο.

Αυτοί λοιπόν που με τις πολιτικές τους εγκατέλειψαν πλήρως το νοσοκομείο, έρχονται σήμερα σαν τιμητές και σωτήρες να δεσμευτούν σε όλους εμάς που βιώνουμε στο πετσί μας τις τραγικές ελλείψεις του νοσοκομείου.

Όσο ασκούνται αυτές οι πολιτικές, τόσο θα δυσκολεύει η πρόσβαση των πολιτών στα δημόσια νοσοκομεία, και θα παραδίδεται το ΕΣΥ σε ιδιωτικά επιχειρηματικά συμφέροντα.

Εμείς οι εργαζόμενοι, όσοι έχουμε απομείνει, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις, τόσο το νοσοκομείο όσο και τους πάσχοντες συμπολίτες μας και την αξιοπρέπειά τους».