Ανοίγει ο δρόμος για την υπογραφή συμβάσεων και την ανάληψη καθηκόντων

Ανακοινώθηκαν την Τρίτη τα οριστικά αποτελέσματα προσληπτέων και απορριπτέων για τις Τοπικές Μονάδες Υγείας της Ροδόπης, και έτσι ανοίγει ο δρόμος για την έναρξη της λειτουργίας των νεοσύστατων δομών.

Θυμίζουμε ότι οι προσωρινοί πίνακες είχαν εκδοθεί στα μέσα του Δεκεμβρίου και ακολούθησαν η περίοδος υποβολής των ενστάσεων και η εξέτασή τους. Τις ενστάσεις εξέτασε αρμόδια τριμελής επιτροπή, αποτελούμενη από τον Υποδιοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης, την Προϊστάμενη της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού και το Νομικό Σύμβουλο της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης. Κατόπιν, καταρτίσθηκαν οι οριστικοί πίνακες προσληπτέων, για την κάλυψη των θέσεων: 248, 348, 448, 548, 648, και 748, για τις Τ.ΟΜ.Υ. της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης

Οι 33 προσληπτέοι θα κληθούν, με συστημένη επιστολή του Διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης, για υπογραφή σύμβασης πρόσληψης και ανάληψης καθηκόντων/υπηρεσίας, εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της συστημένης επιστολής.

Δείτε τα Οριστικά Αποτελέσματα Προσληπτέων ΕΔΩ.

Δείτε τα Οριστικά Αποτελέσματα Απορριπτέων ΕΔΩ.