Ι.Χ. «καρφώθηκε» σε προπορευόμενο όχημα, ευτυχώς δίχως τραυματισμούς

Τροχαίο ατύχημα, ευτυχώς δίχως τραυματισμούς, σημειώθηκε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα του Σαββάτου στην οδό Ορφέως, στο ύψος της διάβασης πεζών που βρίσκεται στο πάνω μέρος της οδού Βενιζέλου.

Στο ατύχημα ενεπλάκησαν ένα επιβατηγό Ι.Χ., που σταμάτησε πριν από τη διάβαση, και ένα επίσης επιβατηγό, το οποίο ακολουθούσε και προσέκρουσε στο πίσω μέρος του προπορευόμενου.

Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν παρόμοια μικροατυχήματα στο συγκεκριμένο σημείο. Πολύ συχνά, οι οδηγοί που κινούνται κατά μήκος της Ορφέως δε μειώνουν ταχύτητα όταν φτάνουν στη διάβαση, με συνέπεια κάποιες φορές να φρενάρουν απότομα την τελευταία στιγμή, αιφνιδιάζοντας και εκείνους που ακολουθούν με την ίδια συνήθως ταχύτητα. Το αποτέλεσμα είναι άλλοτε να προκαλούνται μικροσυγκρούσεις κι άλλοτε να αποφεύγεται την τελευταία στιγμή η επαφή των οχημάτων.

Το σημερινό περιστατικό ας αποτελέσει ένα «καμπανάκι» για τους οδηγούς, προκειμένου να ελαττώνουν την ταχύτητα και να δείχνουν περισσότερη προσοχή όταν πλησιάζουν σε διαβάσεις πεζών.