ΠΤΥΧΙΑ

Εκδήλωση απονομής βεβαιώσεων συμμετοχής σε εξήντα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης που συμμετείχαν με επιτυχία στα σεμινάρια «Χρήσης  Ηλεκτρονικών  Υπολογιστών» και «Εκμάθησης Βουλγαρικής Γλώσσας», που υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα –Βουλγαρία 2007-2013 «EFFECTIVE POLICE», πραγματοποίησε η ΕΑΥ Ροδόπης.

Από τους εκπαιδευθέντες εκφράστηκε η ικανοποίησή τους τόσο για την καινοτόμα αυτή δράση του Διοικητικού Συμβουλίου, όσο και για την ποιότητα της εκπαίδευσης.

ΝΤΑΒΕΛΗΣ

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Σουλιώτης Κωνσταντίνος, ο οποίος συνεχάρη το Δ.Σ. της  Ε.Α.Υ. Ροδόπης για τη δράση του, και αναφέρθηκε στην ουσιαστική συμβολή των πραγματοποιηθέντων σεμιναρίων, ειδικά αυτού της εκμάθησης βουλγαρικής γλώσσας, στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας στους πολίτες, αλλά και στη διευκόλυνση του έργου των αστυνομικών, δεδομένης της αθρόας προσέλευσης πολιτών της Βουλγαρίας στην περιοχή μας μετά τη λειτουργία του σημείου εισόδου του κάθετου άξονα Ελλάδας –Βουλγαρίας, στη Νυμφαία Ροδόπης.

«Το Δ.Σ. της Ε.Α.Υ. Ροδόπης συνεχίζει τον αγώνα του για την καλυτέρευση των εργασιακών συνθηκών των μελών της Ένωσής μας, αλλά και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας προς τους πολίτες που υπηρετούμε», σημείωσε η Πρόεδρος της Ένωσης κ. Σταυρούλα Τζατζανά.

ΒΑΣΣΟΥ