Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο πρωτοχρονιάτικος χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΕΑΥ) Ροδόπης που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο διασκέδασης «Ηχοδρόμιο», και στον οποίο πρωταγωνίστησε με τις ερμηνείες του ο μοναδικός Χάρης Κωστόπουλος.

Αστυνομικοί και πολίτες τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, και όλοι μαζί υποδέχθηκαν με κέφι, χαμόγελο και αισιοδοξία το 2016, ευχόμενοι να φέρει στον κόσμο υγεία, ειρήνη, χαρά, δύναμη, ηθική και οικονομική ανάταση της χώρας και των Ελλήνων.

«Οι συμπολίτες μας με τη συμμετοχή τους έδωσαν έμπρακτο μήνυμα στήριξης και αναγνώρισης του έργου και της προσφοράς των αστυνομικών στην κοινωνία, γκρεμίζοντας τα «διαχωριστικά τείχη» που κάποιοι τεχνηέντως προσπαθούν να χτίσουν μεταξύ κοινωνίας – αστυνομίας, και δικαιώνοντας για μία ακόμη φορά την πάγια θέση του συνδικαλιστικού μας κινήματος, πως οι αστυνομικοί αποτελούμε αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας την οποία υπηρετούμε με υψηλό αίσθημα ευθύνης», τόνισε με έμφαση η Πρόεδρος της ΕΑΥ Ροδόπης κ. Σταυρούλα Τζατζανά, δια της οποία ταυτόχρονα εκφράστηκε η έντονη δυσφορία και απογοήτευση των αστυνομικών, «από τις επί σειρά ετών απαξιωτικές πολιτικές των εκάστοτε κυβερνήσεων, που ως αποτέλεσμα είχαν τόσο την οικονομική αφαίμαξη των αστυνομικών, τη μείωση του προσωπικού, την περιστολή των δαπανών λειτουργίας αστυνομικών Υπηρεσιών, όσο και τη θεσμική απαξίωση με τη μη αναγνώριση της ύψιστης θυσίας του συνεχώς αυξανόμενου αριθμού πεσόντων στο καθήκον συναδέλφων μας». Συγχρόνως, δε, δηλώθηκε αγωνιστική ετοιμότητα για διεκδίκηση μέσω κινητοποιήσεων, ενώ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για όλους τους εκλιπόντες ήρωες αστυνομικούς που χωρίς δεύτερη σκέψη προσέφεραν την ζωή τους στην ασφάλεια του πολίτη.

Η Πρόεδρος της ΕΑΥ Ροδόπης κ. Σταυρούλα Τζατζανά, πλαισιωμένη από το Δ.Σ. και από τον π. Κωνσταντίνο που ευλόγησε και έκοψε τη Βασιλόπιτα.
Η Πρόεδρος της ΕΑΥ Ροδόπης κ. Σταυρούλα Τζατζανά, πλαισιωμένη από το Δ.Σ. και από τον π. Κωνσταντίνο που ευλόγησε και έκοψε τη Βασιλόπιτα.

Τη Βασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψε ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονος, π. Κωνσταντίνος Τσουλιάγκας.

Τυχεροί της βραδιάς αναδείχθηκαν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Ροδόπης κ. Αργύρης Κυριαζίδης, και επτά ακόμη αστυνομικοί και πολίτες που συμμετείχαν στον χορό.

Με ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΥ Ροδόπης, «ευχαριστεί εκ βάθους καρδίας όλους όσους στήριξαν με την παρουσία τους τον ετήσιο χορό, καθώς και το Κ.Τ.Ε.Λ. Νομού Ροδόπης, το κέντρο διασκέδασης «ΗΧΟΔΡΟΜΙΟ», και τα καφέ μπαρ «ANANT GARDE», «OMNIA», «STATE» και «SQUARE», για τα δώρα που προσέφεραν».

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν: Ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ κ. Γρηγόρης Γερακαράκος, ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ροδόπης κ. Μουσταφά Μουσταφά, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Δημήτρης Χαρίτου, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Κομοτηνής και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νότης Χαραλαμπίδης, ο Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Χρήστος Μαυραγάνης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρης Παδιώτης, ο Α’ Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης κ. Θεόδωρος Τσαϊρίδης, ο Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας και Υπεύθυνος Ανατολικού Τομέα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης κ. Βασίλειος Κλεάνης, ο Αναπληρωτής Ταμίας – Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Υπεύθυνος Δυτικού Τομέα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης κ. Γεώργιος Χατζόπουλος, ο Πρόεδρος της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης κ. Δημήτρης Τσιακίρης, ο Πρόεδρος της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Νομού Ξάνθης κ. Πέτρος Χατζηαντωνίου, ο Γενικός Γραμματέας της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Νομού Ξάνθης κ. Νικόλαος Γουναρίδης, ο Εκπρόσωπος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Α.Μ.Θ. κ. Παναγιώτης Βασιλειάδης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Ταξίαρχος κ. Νικόλαος Μενεξίδης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης Αστυνομικός Διευθυντής κ. Γεώργιος Γκρανάς, ο Διοικητής της Σχολής Αστυφυλάκων Αστυνομικός Διευθυντής κ. Γεώργιος Καλαϊτζής, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Ροδόπης κ. Αργύρης Κυριαζίδης, η Πρόεδρος της Ι.Ρ.Α./Τοπικό παράρτημα Ροδόπης κ. Ζωή Σκεύα, και ο Πρόεδρος της Ι.Ρ.Α./Τοπικό παράρτημα Αλεξανδρούπολης κ. Κωνσταντίνος Χατζηαναγνώστου.