Στην πανελλαδική ένστολη κινητοποίηση που θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη στις 4 Σεπτεμβρίου, θα συμμετάσχει η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Αλεξανδρούπολης, η οποία στη σχετική ανακοίνωση-κάλεσμα προς τα μέλη της, αναφέρει:

«Συναδέλφισσες  – Συνάδελφοι, o αγώνας συνεχίζεται.

θεσσΣτις 4 Σεπτεμβρίου, ημέρα Παρασκευή, ώρα 18:00, στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης για μια ακόμη φορά δηλώνει παρών και θα βρεθεί εκεί με όσο το δυνατόν περισσότερους συναδέλφους, για να διαμαρτυρηθεί για όλα τα κακώς κείμενα που συμβαίνουν στον χώρο μας, και ταυτόχρονα να γνωστοποιήσει σε όλους τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας, προβλήματα που έχουν άμεσο αντίκτυπο σε όλους  τους συμπολίτες μας.

astinomiaΕπιτέλους, κάποια στιγμή θα πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του.


Εμείς από ‘δω και πέρα πλέον δεν μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερο
.

Χωρίς το απαραίτητο προσωπικό,  οχήματα, καύσιμα, και γενικά υλικοτεχνική υποδομή, η δυνατότητα για προσφορά περιορίζεται στα ελάχιστα. Το όποιο αρνητικό αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης δεν θα είναι δική μας ευθύνη.

Καλούμε όλες τις συναδέλφισσες και όλους τους συναδέλφους να δώσουν δυναμικό παρών στην κινητοποίηση της Θεσσαλονίκης, όπως κάνει άλλωστε η Αλεξανδρούπολη όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Ο αγώνας είναι ο μόνος δρόμος που μας έχει απομείνει».