Αρχαίο Θέατρο και Σπήλαιο Μαρώνειας, στο επίκεντρο της συνάντησης Τσαλικίδη – Μπένου

Εποικοδομητική συνεργασία του αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης με τον πρόεδρο του σωματείου "Διάζωμα".
21267687_10213640290703622_1474409315_o

Τον Πρόεδρο του Σωματείου “Διάζωμα” κ. Σταύρο Μπένο, στο πλαίσιο της παρουσίας του στην Κομοτηνή για τη 10η γενική συνέλευση του Σωματείου, υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Νίκος Τσαλικίδης.

Η επίσκεψη έδωσε την δυνατότητα στις δυο πλευρές να παραθέσουν ιδέες και απόψεις σχετικά με την ανάπτυξη της περιοχής και την προβολή των αρχαιολογικών χώρων, ενώ ειδική αναφορά έγινε στη σημασία της διεξαγωγής του Via Egnatia για την προβολή της περιοχής.

Αρχαίο Θέατρο και Σπήλαιο Μαρώνειας, στο επίκεντρο της συνάντησης Τσαλικίδη - ΜπένουΟ κ. Τσαλικίδης δώρισε στον κ. Μπένο αναμνηστικό φωτογραφικό λεύκωμα της Ροδόπης, και δήλωσε: «Με αφορμή τη 10η Γενική Συνέλευση του Σωματείου “Διάζωμα” στην Περιφέρειά μας, είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον πρόεδρό του κ. Μπένο σε μία εποικοδομητική συνάντηση, που είχε ως στόχο τη συζήτηση για τους τρόπους αξιοποίησης και ανάδειξης των σημαντικών μνημείων της Ροδόπης, με κορωνίδα του ενδιαφέροντος να αποτελεί το Αρχαίο Θέατρο και το Σπήλαιο της Μαρώνειας. Επιπλέον, με δεδομένο πως η 10η συνέλευση εντάσσεται στο πρόγραμμα του Via Egnatia το οποίο διοργανώνει η Περιφέρεια ΑΜ-Θ, συζητήσαμε για τη σημασία που έχει η ανάδειξη όλων των μνημείων εκατέρωθεν της αρχαίας Εγνατίας Οδού, με γνώμονα την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, με σεβασμό πάντα στην ιστορία. Επιπλέον μιλήσαμε για τη χρήση της τεχνολογίας στην ανάδειξη των μνημείων της πόλης μας, μέσω μιας ψηφιακής εφαρμογής που θα δίνει τη δυνατότητα για περιήγηση στο ιστορικό κέντρο της Κομοτηνής».

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood