Η Εθελοντική Δράση των Κομοτηναίων «Ο Αϊ Βασίλης άργησε μια μέρα» επιστρέφει για έκτη χρονιά.

Ο «αργοπορημένος» Αϊ Βασίλης επιστρέφει για έκτη συνεχόμενη χρονιά στην πόλη της Κομοτηνής, πιστός στην «παράδοση» της συλλογικής προσφοράς στους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Μετά τη διοργάνωση του 2ου Santa Run Κομοτηνής, που είχε ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση 1.200 λίτρων λαδιού, η δράση συνεχίζεται το διάστημα 14 – 28 Ιανουαρίου 2018, με σκοπό τη συλλογή αυτή τη φορά τροφίμων μακράς διαρκείας, που θα διατεθούν μέσω των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Κομοτηνής.

SantaIsLate62Όπως  κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η οργανωτική επιτροπή απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής σε όλους όσους θέλουν να πραγματοποιήσουν ενέργειες ευαισθητοποίησης του κοινού.

Η διαφοροποίηση ωστόσο της φετινής δράσης, έχει να κάνει με την «κατάργηση» του διαγωνιστικού σκέλους, και την έμφαση στη διοργάνωση εκδηλώσεων – όχι μόνο στη φιλοξενία  σάκων του Αϊ Βασίλη. Η εν λόγω επιλογή είναι απόρροια της μεγάλης συμμετοχής των πολιτών στο Santa Run, αλλά και της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί γενικότερα.

«Παρ’ όλα αυτά η εθελοντική αυτή δράση αποτελεί συλλογική δράση όλης της πόλης, επομένως προσδοκάμε όπως και κάθε φορά στη συμμετοχή όλων», υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

Αρωγός όπως κάθε χρόνο της πρωτοβουλίας, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, η οποία αναλαμβάνει το έργο της μεταφοράς των τροφίμων.

Δηλώσεις δράσεων συμμετοχής, κατατίθενται έως και τις 28 Δεκεμβρίου:

Περισσότερες πληροφορίες δίδονται από τα μέλη της οργανωτικής ομάδας:

  • Άρτεμις Τσολάκη, Οργανωτική Υπεύθυνη, 6972264965.
  • Στέλλα Αργυροπούλου, Υπεύθυνη Διαχείρισης Σημείων Διαμονής Σάκων Αϊ Βασίλη, 6944273770.
  • Εύα Σκότη, Υπεύθυνη Διαχείρισης Συγκεντρωθέντων Ειδών, 6951925303.
  • Νατάσσα Βαφειάδου, Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας, 6975861425.