Η αεροπορική εταιρεία έχει προμηθευτεί ακόμη δυο αεροσκάφη, για να εξυπηρετήσει τη δυναμική της επέκταση.

Σε πλήρη ισχύ έχει θέσει την επέκτασή της στην Ελλάδα η Κυπριακή αεροπορική εταιρεία “TUS Airways” (The Ultimate Schedule), καθώς πρόκειται να προσθέσει στο δίκτυό της απ’ ευθείας πτήσεις από την Πάτρα (αεροδρόμιο Αράξου) και την Αλεξανδρούπολη (αεροδρόμιο “Δημόκριτος”) για τη Λάρνακα.

Σε συνέχεια των ανακοινώσεων που έγιναν πρόσφατα για τη λειτουργία απ’ ευθείας πτήσεων από Αθήνα (από τον Δεκέμβριο) και από Ιωάννινα προς Λάρνακα (από τις 16/2/2018), τα δύο νέα δρομολόγια Πάτρας και Αλεξανδρούπολης θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 27 Μαρτίου 2018, με δυο πτήσεις την εβδομάδα.

Οι πτήσεις, τόσο από το αεροδρόμιο του Αράξου όσο και από το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, θα αναχωρούν κάθε Τρίτη και Σάββατο, και αντίστοιχο πρόγραμμα θα ακολουθηθεί και από το αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Μέσω των εβδομαδιαίων πτήσεων της, η TUS Airways θα συνδέσει ακόμη περισσότερους προορισμούς μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, ενώ παράλληλα θα προσφέρει στους Έλληνες ταξιδιώτες τον πιο γρήγορο και άνετο τρόπο να επισκεφθούν το νησί της Κύπρου. Επίσης, οι νέες αυτές συνδέσεις θα προσφέρουν τη δυνατότητα μεταφοράς ακόμη περισσότερων επισκεπτών από την Κύπρο στις περιοχές της Πάτρας, της ευρύτερης δυτικής Πελοποννήσου, της Αλεξανδρούπολης και της Θράκης, και θα τονώσει το τουριστικό ρεύμα προς αυτές. Οι επιβάτες θα απολαμβάνουν εξαιρετική εμπειρία ταξιδιού με βολικές ώρες πτήσεων, απόλυτη άνεση και ποιοτική εξυπηρέτηση. 

Οι πτήσεις των νέων δρομολογίων θα εκτελούνται με δύο νέα αεροσκάφη Fokker Jet που προστέθηκαν πρόσφατα στον στόλο της εταιρείας, η οποία πλέον μετρά τέσσερα αεροσκάφη (δύο Fokker 100 και δύο Fokker 70). Τα Fokker προσφέρουν στους ταξιδιώτες απαράμιλλη άνεση, με περισσότερο χώρο για τα πόδια, ενώ επιτρέπει την άμεση επιβίβαση των πτήσεων. Τα τζετ της Fokker θεωρούνται εξαιρετικά αποτελεσματικά, αξιόπιστα και γρήγορα αεροπλάνα, και αποτελούν βασική προτίμηση και αναπόσπαστο κομμάτι του στόλου διεθνώς αναγνωρισμένων αερογραμμών.

Τούτων δοθέντων, η Tus Airways προσφέρει ένα καινοτόμο μοντέλο αεροπορικών ταξιδιών για τα δεδομένα της περιοχής, με ευέλικτο πρόγραμμα και βολικές ώρες αναχώρησης για τους επιβάτες.

Το μήνυμα “Τhe Ultimate Schedule” αποτελεί τη φιλοσοφία της εταιρείας, που στοχεύει να συνδέσει την Κύπρο και την Ελλάδα με τις χώρες της Ανατολικής Μεσογείου και της Ευρώπης, μέσω τακτικών πτήσεων, προσφέροντας όλες τις ανέσεις σε ανταγωνιστικές τιμές και απαράμιλλη εξυπηρέτηση εν πτήσει.

Η Tus Airways έχει τη βάση της στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας και στα άμεσα σχέδιά της εντός του 2018, περιλαμβάνεται η λειτουργία πτήσεων σε 16 προορισμούς.