Στην Αγγλία βρίσκεται από χθες ο Ανούλ Χουσεΐν του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, προκειμένου να λάβει μέρος στα δοκιμαστικά της Κρίσταλ Πάλας η οποία αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ, μετά από πρόσκληση του βρετανικού συλλόγου.

Ο 16χρονος επιθετικός του ασπρόμαυρου δικέφαλου της Κομοτηνής που θα προπονηθεί με την ομάδα Κ18 του σωματείου από το Λονδίνο μέχρι και τις 16 Σεπτεμβρίου, προετοιμαζόταν εδώ και αρκετό καιρό για αυτή την ευκαιρία που του παρουσιάζεται, με την ακαδημία του ΠΑΟΚ από όπου ξεκίνησε την καριέρα του, να εκδίδει την ακόλουθη ανακοίνωση:

ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ“Ως ακαδημία ΠΑΟΚ Κομοτηνής είμαστε στην ευχάριστη θέση  να ανακοινώνουμε και να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον ποδοσφαιριστή της ανδρικής μας ομάδος Χουσεΐν Ανούλ, γεννηθείς στις 12/12/2001, ο όποιος θα συμμετάσχει στα δοκιμαστικά της  ομάδος της Premier League, Crystal Palace F.C. μετά από πρόσκληση που έλαβε η ακαδημία μας την προηγούμενη εβδομάδα. Ο αθλητής της ακαδημίας μας βρίσκεται από σήμερα στο προπονητικό κέντρο της Crystal Palace F.C. στην πόλη του Λονδίνου όπου και θα προπονείται  με  την under 18 έως και τις 16 Σεπτεμβρίου”.