Σήμερα 13/10 στο Κέντρο Σίτισης του Δήμου Κομοτηνής.

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, σε συνεργασία με τη Γενική Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας ΑΜ-Θ, υλοποιεί την Προγραμματική Σύμβαση Παροχής τροφίμων σε αστέγους και άτομα που διαβιούν σε συνθήκες στέγης στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ και οι οποίοι δεν εξασφαλίζουν δυνατότητα καθημερινής σίτισης και διατροφής, που χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας μέσω της Περιφέρειας Α.Μ.Θ.

Ύστερα από τη σύνταξη πρωτοκόλλων συνεργασίας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, που υπογράφηκαν μεταξύ του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Παυλίδη και των Δημάρχων Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελο Λαμπάκη, Κομοτηνής κ. Γιώργο Πετρίδη, και  Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο, η παράδοση των τροφίμων που θα διατεθούν στους δικαιούχους στους ανωτέρω Δήμους, θα γίνει απευθείας από τον προμηθευτή σε δύο δόσεις .

Η  διάθεση των τροφίμων στους δικαιούχους θα γίνει μέσω των Υπηρεσιών  των Δήμων και υπό την επίβλεψη της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, με την εποπτεία των χωρικών και θεματικών αντιπεριφερειαρχών, εκπροσώπων των δημοτικών Αρχών και υπηρεσιακών παραγόντων.

Συγκεκριμένα η σίτιση θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

  • Π.Ε. Ροδόπης

Πέμπτη 13-10-2016, στο  Κέντρο Σίτισης επί της οδού Τέρμα Λεωφόρος Δημοκρατίας, Κομοτηνή.

  • Π.Ε. Δράμας

Τρίτη 25-10-2016 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, επί της οδού Ηπείρου 22β, Δράμα.

  • Π.Ε. Έβρου

Τετάρτη 26-10-2016 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, επί της οδού Καρτάλη 2, Αλεξανδρούπολη.

Για τις Περιφερειακές Ενότητες Καβάλας και Ξάνθης η διανομή έπεται, αφού ολοκληρωθούν  οι τυπικές διαδικασίες.