Η Κομοτηνή είναι ο πρώτος σταθμός για το 2018 των ενημερωτικών εξορμήσεων της ΕΡΤ3 στην περιφέρεια.

Σήμερα Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018, οι «Ειδήσεις των 19:00» με τον Παναγιώτη Κώστα, με ένα δυναμικό δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο, μεταδίδονται από την πόλη της Θράκης σε συνεργασία με την ΕΡΤ Κομοτηνής, συνδυάζοντας ειδήσεις από την επικαιρότητα με έρευνες, ρεπορτάζ και συνεντεύξεις για την ειδησεογραφία του τόπου.

Νωρίτερα, στις 18:00, ο «Κόσμος των Σπορ» με τον Δημήτρη Δραγώγια, παρουσιάζει την αθλητική επικαιρότητα με τοπικά θέματα του αθλητισμού.

Κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς οι «Ειδήσεις των 19:00» και ο «Κόσμος των Σπορ»  μεταδόθηκαν ζωντανά από τη Δράμα, τη Λάρισα, την Καβάλα, την Πρέβεζα, τη Λέσβο, τη Φλώρινα, τις Σέρρες, το Ηράκλειο και την Πάτρα και συνεχίζουν το ταξίδι σε κάθε γωνιά της ελληνικής περιφέρειας και το 2018.

Αντιστοίχως, η εκπομπή «Καθημερινά και Απλά» της ΕΡΤ3 με τον Χάρη Αρβανιτίδη και την Έλσα Ποιμενίδου, που έχει ως πρώτο σταθμό για το νέο έτος το Μέτσοβο (Παρασκευή 26/1), έχει ήδη ταξιδέψει σε Άργος Ορεστικό, Ιωάννινα, Χαλκίδα, Βόλο, Μεσολόγγι, Κέρκυρα, Καστοριά, Καλαμάτα, Τρίκαλα, Φανάρι Κομοτηνής, Λευκάδα, Κατερίνη και Λουτρά Πόζαρ.

Στον προγραμματισμό των μεταδόσεων της ΕΡΤ3 «εκτός των τειχών» για φέτος είναι σημεία απ’ όλη την Ελλάδα, από τον ηπειρωτικό και νησιωτικό χώρο.