Σε έναν φιλικό αγώνα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

ΑΠΣ Πανθρακικός – Δόξα Προσκυνητών, «αντίπαλοι» για ιερό σκοπό!Το κοινωνικό τους πρόσωπο θα δείξουν για μια ακόμη φορά τα ιστορικά ποδοσφαιρικά σωματεία του Α.Π.Σ. Πανθρακικού και της Δόξας Προσκυνητών.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 27 Μαΐου και ώρα 17:30, στο δημοτικό γήπεδο Κομοτηνής (ΔΑΚ / έναντι παλιάς Νομικής και Περιφέρειας), θα συναντηθούν σε μια φιλική αναμέτρηση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με σκοπό την ενίσχυση της οικογένειας μικρού συμπολίτη ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και υποβάλλεται σε κοστοβόρα φαρμακευτική αγωγή.

Νωρίτερα, στις 16:00, θα αγωνιστούν τα προπαιδικά (Κ13) τμήματα των ακαδημιών των δύο συλλόγων, και στις 16:30 τα παιδικά (Κ15).

Γενική είσοδος: 2 ευρώ.

Στο κάλεσμά τους οι άνθρωποι των δύο ομάδων, αναφέρουν: «Αθλητισμός ίσον ανθρωπισμός. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για τον μικρό συμπολίτη μας που μας χρειάζεται όλους. Θα χαρούμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο για να δει παιδιά του τόπου μας να αγωνίζονται, και όλοι μαζί να βοηθήσουμε την οικογένεια του μικρού φίλου μας που δίνει τον δικό της, πολύ δύσκολο αγώνα».