Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, ενημερώνει τους παραγωγούς που συμμετείχαν στο πρόγραμμα ΔΙΓΕΛΠ-RICA για το έτος 2013 (Λογιστική Παρακολούθηση Εκμεταλλεύσεων), ότι έχουν αποσταλεί οι καταστάσεις πληρωμής στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Οι πληρωμές θα γίνουν με πίστωση λογαριασμού των δικαιούχων και το ποσό πληρωμής ανέρχεται στα 140 ευρώ ανά παραγωγό. Η αμοιβή της προμήθειας του αναδόχου της πληρωμής θα βαρύνει τους δικαιούχους.

Επίσης έχουν αποσταλεί και οι καταστάσεις πληρωμής για το λογιστικό έτος 2014, ενόψει της προώθησης για υπογραφή της νέας υπουργικής απόφασης για το οικονομικό έτος 2016, στην οποία θα συμπεριλαμβάνεται η κατ΄αποκοπή αμοιβή των δικαιούχων που συμμετείχαν στο λογιστικό έτος 2014.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί μπορούν να ενημερώνονται στο τηλέφωνο 2551357152 (αρμόδιος υπάλληλος Τοπούζης Δημήτριος), ή στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής (Καραολή & Δημητρίου 40 – 2ος όροφος, γραφείο 4), καθώς και στα τοπικά γραφεία Αγροτικής Οικονομίας Φερών, Προβατώνα και Σουφλίου.