Ανακοινώσεις με τις οποίες αποδοκιμάζουν τις δηλώσεις Βασιλακόπουλου, εξέδωσαν οι Νομαρχιακές Επιτροπές Ξάνθης και Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα:

Η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ροδόπης ΝΔ

«Οι απαράδεκτες και ανάξιες σχολιασμού δηλώσεις του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, κάνουν για ακόμη μια φορά εμφανές το πρόβλημα της σημερινής πραγματικότητας στη χώρας μας: ”μικροί” στα μυαλά άνθρωποι, σε θέσεις εξουσίας και ευθύνης. Δυστυχώς για εσάς κ. Βασιλακόπουλε, ευτυχώς για όλους εμάς τους υπόλοιπους, η κοινωνία σας έχει ξεπεράσει προ πολλού…».

Η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ξάνθης ΝΔ

«Η ατυχής δήλωση του Προέδρου της Εθνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης περί αδυναμίας πραγματοποίησης του τελικού Κυπέλλου καλαθοσφαίρισης στην Ξάνθη, χρήζει άμεσης ανάκλησης. Η Ξάνθη και ο λαός της αποδεδειγμένα, πάντοτε υπήρξαν φιλόξενοι για τη διοργάνωση οποιουδήποτε αθλητικού γεγονότος πανελληνίου εμβέλειας σε όλα τα αθλήματα. Οποιαδήποτε περαιτέρω διάκριση και με οποιοδήποτε κριτήριο, μεταξύ των Ξανθιωτών, είναι καταδικαστέα, και προφανώς αγνοεί την καθημερινότητα του τόπου μας ερμηνεύοντας την κατά το δοκούν».