Απαντήσεις Χαρίτου σε Στυλιανίδη και Χατζηοσμάν

banner_xaritou

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του ανθυποψηφίου του της ΝΔ κ. Ευρ. Στυλιανίδη περί ενδεχομένου μη εκπροσώπησης της πλειονότητας της Ροδόπης, αλλά και τις δηλώσεις στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ, του τέως βουλευτή ΠΑΣΟΚ κ. Α. Χατζηοσμάν, ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Χαρίτου, σημείωσε.

«Η πλειονότητα θα έχει ισχυρή εκπροσώπηση»

«Ας μην ανησυχεί και ας μη κινδυνολογεί ο κ. Στυλιανίδης, γιατί αυτή τη φορά οι  συντοπίτες μας της πλειονότητας θα έχουν την πιο ισχυρή εκπροσώπηση από τον ΣΥΡΙΖΑ, και μάλιστα η Ροδόπη θα έρθει πραγματικά στο κέντρο λήψης των αποφάσεων. Το προσπάθησε και το 2012, αλλά σήμερα πλέον κανείς πια δεν παγιδεύεται. Για μας η ανάπτυξη της Θράκης αποτελεί την καλύτερη θωράκιση της χώρας, και όπως τόνισε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, θέλουμε τους ανθρώπους της Θράκης ελεύθερους, χωρίς καμία εξάρτηση, και όταν λέμε καμία, εννοούμε ΚΑΜΙΑ.

«Όχι στις δανεικές ψήφους»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ απευθύνετε σε όλους τους πολίτες και ζητά την ψήφο τους. ΟΧΙ όμως δανεικές ψήφους και μάλιστα από μνημονιακό βουλευτή μέσω Τουρκίας, που είναι και αυτός συνυπεύθυνος για όσα βιώνουμε όλοι μας».

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood