Μια δωρεάν καταπληκτική κατασκηνωτική εμπειρία στις Πέτρινες Κατασκηνώσεις Μαρώνειας, του Τουριστικού Γραφείου του ΚΤΕΛ Ροδόπης, μέσω όλων των Ασφαλιστικών Ταμείων και του ΟΑΕΔ, έχουν την ευκαιρία να ζήσουν παιδιά από 6 έως 16 ετών.

Για τους γονείς, ή και μόνο για τον ένα γονέα, που πληρούν τα κριτήρια για δωρεάν κατασκηνωτική περίοδο, οι Πέτρινες Κατασκηνώσεις Μαρώνειας προσφέρουν στα παιδιά ένα αξέχαστο καλοκαίρι, με διαμονή, φαγητό, εκδηλώσεις και πολλές δραστηριότητες, σε άριστα οργανωμένες εγκαταστάσεις και σε ένα μοναδικού φυσικού κάλλους περιβάλλον.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους τα παιδιά απολαμβάνουν ημερησίως πέντε γεύματα, κολυμπούν, συμμετέχουν σε ομαδικά και ατομικά αθλήματα, διδάσκονται μαχητικές τέχνες και παραδοσιακούς χορούς. Τα βράδια, δε, βιώνουν μοναδικές εμπειρίες συμμετέχοντας στο “Κυνήγι του Θησαυρού” και στο προσαρμοσμένο σε παιδικά πρότυπα “Survivor”.

Οι Πέτρινες Κατασκηνώσεις Μαρώνειας πληρούν όλες τις προϋποθέσεις λειτουργίας όσον ότι αφορά τις εγκαταστάσεις, τον εξοπλισμό και το προσωπικό, για την υποδειγματική διαβίωση των παιδιών.

Οι δωρεάν κατασκηνωτικές περίοδοι θα λειτουργήσουν από 18 Ιουνίου έως 14 Σεπτεμβρίου, ενώ υπάρχει δυνατότητα προσαρμογής του προγράμματος στις ανάγκες των ενδιαφερομένων.

Μέσω ΟΑΕΔ η κατασκηνωτική περίοδος διαρκεί 15 ημέρες, ενώ μέσω ΕΦΚΑ έως 22.

Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν επίσης αναψυκτήριο και συνεδριακό κέντρο, ενώ διατίθενται και για τη διεξαγωγή συναντήσεων, συνεδρίων, καθώς και κοινωνικών εκδηλώσεων.

Πληροφορίες:
Πέτρινες Κατασκηνώσεις Μαρώνειας / La Grande Avenue / Τουριστικό Γραφείο ΚΤΕΛ Ροδόπης.
2531028777, 6985921242, 6972607878
e-mail: ggg.tour@yahoo.gr
Ιστότοπος: stonecamp.gr
facebook: facebook.com/stonecamp.gr/