“Επί σειρά εβδομάδων παρακολουθούμε κατάπτυστα, κατασκευασμένα δημοσιεύματα, που δεν σεβάστηκαν ούτε τον άνθρωπο Γιώργο Παυλίδη”.

Σε απάντησή του προς τον εκδότη εφημερίδας της Ξάνθης «ΜΑΧΗΤΗΣ» και διαχειριστή του ιστολογίου «maxitisthrakis.blogspot.gr», και όχι μόνο, ο περιφερειακός σύμβουλος ΑΜ-Θ κ. Μιχάλης Αμοιρίδης, αφενός διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα αναφέρονται σε συγκεκριμένο δημοσίευμα ενόψει της εκλογής νέου Περιφερειάρχη, αφετέρου σημειώνει πως το ενδεχόμενο να θέσει και ο ίδιος υποψηφιότητα, το οποίο βασίζεται στην παρότρυνση που έχει δεχθεί από πολλούς περιφερειακούς συμβούλους, ενισχύεται από τέτοια «υποκινούμενα δημοσιεύματα».   

βρείτε μας και στο facebook

Η ανάρτηση http://maxitisthrakis.blogspot.gr/2016/10/blog-post_42.html με τίτλο: Απίστευτο! Ο “ευνοημένος” Αμοιρίδης απειλεί αν δεν τον κάνει…Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης ο Ζαγναφέρης, να κατέβει ο ίδιος…υποψήφιος Περιφερειάρχης! Ιδού η Ρόδος… Τολμάει;;;”, και η ενδεχόμενη αναδημοσίευσή της σε έντυπο ή ηλεκτρονικό μέσο, είναι απολύτως ψευδής και συκοφαντική. Σας καλώ να επανορθώσετε άμεσα και σε σημείο αντίστοιχο του μυθεύματος που δημοσιεύσατε και επιφυλάσσομαι των νομίμων ενεργειών μου.

Επί σειρά εβδομάδων παρακολουθούμε κατάπτυστα, κατασκευασμένα δημοσιεύματα, που δεν σεβάστηκαν ούτε τον άνθρωπο Γιώργο Παυλίδη ούτε διδάχτηκαν το ελάχιστο από την πορεία ζωής του. Η κοινωνία μας έχει αντιληφθεί από ποιόν υποκινούνται και με ποιον σκοπό.

Με τον κ. Κ. Ζαγναφέρη αλλά και με οποιονδήποτε άλλον, ουδέποτε δέχτηκα να κάνω οποιαδήποτε συναλλαγή. Η αναφορά επίσης άλλων προσώπων στο δημοσίευμά σας, με όποιον τρόπο και αν τους εμπλέκετε, είναι αναληθής.

Η ενδεχόμενη υποψηφιότητά μου για τη θέση του Περιφερειάρχη, μπορεί να κάνει κάποιους να στενοχωριούνται και να αγωνιούν, αλλά έχει δρομολογηθεί με την παρότρυνση πολλών περιφερειακών συμβούλων, εκτιμώντας τη στάση και την προσφορά μου στην Περιφέρεια, και δυναμώνει εξαιτίας των ως άνω εκβιαστικών συμπεριφορών και των υποκινούμενων συκοφαντικών δημοσιευμάτων.

Μιχάλης Αμοιρίδης

Περιφερειακός Σύμβουλος».