Κατόπιν επιστολών του Σωματείου ΑμεΑ Ροδόπης προς την Εγνατία Οδό Α.Ε. και συνομιλιών του προέδρου του Τρύφωνα Καρούντζου με τον διευθυντή συντήρησης της εταιρείας Μιλτιάδη Μπούγαλη και την προϊσταμένη Κομοτηνής της εταιρείας Ελένη Ξανθοπούλου, η εταιρεία προχώρησε στη δέουσα αναβάθμιση των χώρων υγιεινής για ΑμεΑ κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου.

Ο κ. Τρύφωνας Καρούντζος.

Υπενθυμίζεται πως την ακαταλληλότητα και επικινδυνότητα των χώρων στο ύψος της Μέστης είχε αναδείξει το Σωματείο ΑμεΑ Ροδόπης, ενώ είχε ακολουθήσει η έγγραφη απάντηση της εταιρείας σύμφωνα με την οποία το θέμα θα εξετάζονταν αρμοδίως και θα γινόταν κάθε απαιτούμενη ενέργεια.

“Επισκεφθήκαμε τις τουαλέτες στα διόδια Ιάσμου. Εξεπλάγημεν ευχάριστα. Δεν πρόκειται απλώς για βελτίωση αλλά για μετάλλαξη”, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Σωματείου ΑμεΑ Ροδόπης, σύμφωνα με την οποία “η εταιρεία συνεχίζει τις εργασίες από Καβάλα μέχρι Κήπους για τη βελτίωση των χώρων υγιεινής για τα ΑμεΑ”.

“Σε ευχαριστούμε φίλε Μιλτιάδη και φίλη Ελένη για τη δουλειά σας και τη συνέπεια των λόγων σας”, σημειώνει ο κ. Καρούντζος.