Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Αξέχαστο καλοκαίρι στις Πέτρινες Κατασκηνώσεις Μαρώνειας

Αξέχαστο καλοκαίρι στις Πέτρινες Κατασκηνώσεις Μαρώνειας.
ΠΕΤΡΙΝΕΡΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ ΑΡΧΙΚΗ

Φιλοξενία ημερήσιων σχολικών εκδρομών.

Δωρεάν κατασκηνωτικά προγράμματα για όλα τα ασφαλιστικά Ταμεία και ΟΑΕΔ.

Στη Μαρώνεια Ροδόπης – 2531028777 / 6932416612 / ggg.tour@yahoo.gr.

Προσφέροντας διέξοδο από την αποξένωση και τα ατομικιστικά ένστικτα που καλλιεργεί ο αστικός τρόπος ζωής όπως τον γνωρίζουν τα περισσότερα παιδιά που γεννιούνται και μεγαλώνουν στις πόλεις, οι Πέτρινες Εξοχικές Κατασκηνώσεις Μαρώνειας του ΚΤΕΛ Ροδόπης, έχουν ανοίξει για έκτη συνεχόμενη καλοκαιρινή σεζόν τις πύλες τους και υπόσχονται μοναδικές συγκινήσεις και αξέχαστες εμπειρίες.

Αφ’ ενός δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά να έρθουν κοντά στη φύση που τόσο τους την έχει στερήσει η ζωή στη σύγχρονη πόλη, αφ’ ετέρου την ευκαιρία να γνωρίσουν τον πολιτισμό και την παράδοση της περιοχής.

Οι Πέτρινες Kατασκηνώσεις Μαρώνειας λειτουργούν υπό τη διεύθυνση και διαχείριση του ΚΤΕΛ Ροδόπης, και βρίσκονται στη Μαρώνεια Ροδόπης σε μια περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, που συνδυάζει βουνό και θάλασσα, την ομορφιά της φύσης με την αρχαία ιστορία, τα κρυφά μονοπάτια με την απέραντη θέα στο θρακικό πέλαγος. Εκτείνονται σε ένα καταπράσινο περιβάλλον 25 στρεμμάτων, περιστοιχισμένες από πεύκα και πλατάνια, με μόνιμα παραδοσιακά πέτρινα κτίρια, και δυνατότητα φιλοξενίας 120 ατόμων.

Προσφέρουν προστασία, αγάπη, οικογενειακή θαλπωρή, προσωπική γνωριμία και κοινωνικοποίηση, φροντίδα για κάθε παιδί, άμεση επαφή και έγκυρη ενημέρωση γονέων, ποιοτική διατροφή, καθαριότητα. Η αγάπη και η γνώση για το παιδί, σε συνδυασμό με την πολυετή και εγγυημένη εκπαιδευτική εμπειρία των υπευθύνων, αποτελεί εχέγγυο για μια πετυχημένη κατασκήνωση.

Παρέχουν ακόμη ποικιλία προγραμμάτων, που περιλαμβάνουν: Αθλητισμό, Εικαστικά, Θέατρο, Μουσική, Παιχνίδια, Χορό, Θάλασσα, Περιπέτεια, Παράδοση.

Η μεταφορά των παιδιών από και προς την παραλία πραγματοποιείται με υπερσύγχρονα κλιματιζόμενα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Ροδόπης. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην παραλία και της κολύμβησης επιβλέπονται από τους ομαδάρχες και από πτυχιούχο ναυαγοσώστη. Τα παιδιά κατανέμονται σε ομάδες με βάση την ηλικία και το φύλο τους, και κοιμούνται σε απόλυτα ασφαλείς πετρόχτιστους θαλάμους κατά ομάδα, μαζί με τον ομαδάρχη ή την ομαδάρχισσά τους. Τα στελέχη της κατασκήνωσης παρακολουθούν και φροντίζουν προσωπικά το κάθε παιδί και επικοινωνούν ΑΜΕΣΑ με τους γονείς του σε κάθε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο.

Απώτερος στόχος των υπευθύνων, είναι να μεταλαμπαδεύσουν στα παιδιά αξίες όπως η αγάπη για τη φύση και το περιβάλλον, η αυτάρκεια, η επικοινωνία, η συνεργασία, η δημιουργία.

Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν κοιτώνες, κουζίνα, τραπεζαρία, αναψυκτήριο,  γήπεδα, παιδική χαρά, συνεδριακό κέντρο και ιατρείο.

Πληροφορίες: 2531028777 / 6932416612 / ggg.tour@yahoo.gr.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Μπες…facefood, και ζήσε μια ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία!
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood