– «Τουρκία-Αλβανία οι γύπες του ΝΑΤΟ».

– «Θέλουν τον ορυκτό πλούτο για να «πατσίσουν» το χρέος».

– «Η τραγωδία της Ελλάδος με τη κατάργηση του εθνικού μας νομίσματος και την εισαγωγή του ευρώ επί Σημίτη».

* του Αντώνη Γρυπαίου, Διεθνολόγου.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ

Το ΝΑΤΟ ιδρύθηκε το 1949 υπό των Δυτικών δυνάμεων, σε αντιπερισπασμό και αντιπαλότητα με την τότε ΕΣΣΔ και του τότε συμφώνου της Βαρσοβίας. Η Ελλάς εισήλθε στο ΝΑΤΟ το 1952 για να προστατευθεί από τις βόρειες Βαλκανικές χώρες που  ήταν τότε στο σύμφωνο της Βαρσοβίας. Έκτοτε πολλά άλλαξαν. Ήρθαν τα πάνω-κάτω, και εμείς παραμένουμε πιστοί στο εχθρικό Σιωνιστικό ΝΑΤΟ. Και οι δύο τότε αυτοί αντίπαλοι στρατιωτικοί οργανισμοί, ελέγχονταν από την παγκόσμια διακυβέρνηση.

Απόδειξη, όταν ο τότε πρόεδρος της ΕΣΣΔ Μιχαήλ Γκορμπατσώφ διετάχθη από τους τότε Κοσμοκράτορες να διαλύσει την ΕΣΣΔ, τη διέλυσε και την «κατέρρευσε». Σήμερα, ΜΟΝΟ το ΝΑΤΟ ελέγχεται από την παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση, ενώ η πανίσχυρη στρατιωτικά πυρηνική δύναμη Ρωσία, ακολουθεί ανεξάρτητη πολιτική και ευρίσκεται σε αντιπαλότητα με τη παγκόσμια Σιωνιστική δικτατορία και τις δυτικές Σιωνιστικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ. Σήμερα στο Ανατολικό μέτωπο έχουμε στρατιωτική συμμαχία Ρωσίας-Κίνας, και στο Δυτικό το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ. Η Ρωσία έχει και οικονομική συνεργασία με τους BRICS! Οι BRICS ίδρυσαν και παγκόσμια τράπεζα σε αντίθεση με το ΔΝΤ (I.M.F.)του ΡΟΤΣΙΛΝΤ! 

Εάν θέλει το ΝΑΤΟ να εκρήγνυται από μία πυρηνική βόμβα σε κάθε μία αμερικανική και ευρωπαϊκή μεγαλούπολη, τότε ας επιτεθεί κατά της Ρωσίας!

Υπάρχει κίνδυνος Γ΄ παγκόσμιου πυρηνικού πολέμου! Στους νέους Έλληνες μετανάστες, λέω μη φεύγετε από την πατρίδα, κινδυνεύετε με θάνατο σε περίπτωση Γ΄ παγκόσμιου πυρηνικού πολέμου. ΗΠΑ & Ευρώπη θα χτυπηθούν. Ενώ στην Ελλάδα είστε ασφαλείς και άνεργοι!

Το ΝΑΤΟ παρεβίασε μία από τις σημαντικότερες συμφωνίες που έγινε στη Γιάλτα το 1945 μεταξύ των τότε ηγετών Ρούσβελτ-Στάλιν-Τσώρτσιλ, περί «σφαιρών επιρροής», εισβάλλοντας στην Ουκρανία διά των γνωστών μεθόδων. Η Ουκρανία ήταν «σφαίρα επιρροής» της Ρωσίας.

Το εχθρικό για τους Έλληνες ΝΑΤΟ ονομάζει τα Σκόπια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, κλέβοντας το όνομα από την Ελλάδα. Το ΝΑΤΟ προβοκάρει τους Αλβανούς για παράνομες εχθρικές ενέργειες κατά της Ελλάδος, για παραβίαση εθνικής κυριαρχίας, μη σεβόμενο το διεθνές δίκαιο. Το ΝΑΤΟ «βάζει πλάτες» στους Τούρκους για παραβίαση των συνόρων με την Ελλάδα στη Θράκη και στα νησιά του Αιγαίου, σε αντίθεση με το διεθνές δίκαιο. Το ΝΑΤΟ πατρονάρει τους Σκοπιανούς να ζητούν την Ελληνική ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! Το ΝΑΤΟ υποστήριξε τους Τούρκους να εισβάλουν στη ΚΥΠΡΟ, διχοτομώντας το νησί της Αφροδίτης. Το ΝΑΤΟ οδήγησε τους Τούρκους στα ΙΜΙΑ, για να αποκτήσουν οι Τούρκοι Α.Ο.Ζ. στο Αιγαίο! Το ΝΑΤΟ στρέφεται κατά της Ελλάδος παντοιοτρόπως, ενός ιστορικού με πολιτισμό κράτους-μέλους, και οι εφιάλτες πολιτικοί μας αλλά  και οι αφελείς επιτελείς των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, πίνουν σαμπάνια στο όνομα του ΝΑΤΟ!

Τόσο μακάριοι, απληροφόρητοι και «μακάκες» είμαστε όλοι οι Έλληνες! Αδιαφορούμε για την πατρίδα, το σπίτι μας.

Η παγκόσμια διακυβέρνηση έφερε τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες εδώ για να κυριεύσουν την Ελλάδα, και εμείς κοιμόμαστε τον ύπνο το δικαίου! Οι Κοσμοκράτορες (αφεντικά του ΝΑΤΟ), αποφάσισαν οι λαθρομετανάστες να μοιραστούν το σύνολο των 200 εκ. ευρώ που προβλέπονται για την ανθρωπιστική κρίση των Ελλήνων, ενώ οι περισσότεροι από αυτούς δεν είναι πρόσφυγες αλλά εισβολείς προς κατάληψη της Ελλάδος! Πληρώνει φόρους ΜΟΝΟΝ το πόπολο των Ελλήνων, και η γιαγιά-Τασία αποφάσισε να διαθέσει 500 εκ. ευρώ για τη στέγαση-συσίτια των λαθρομεταναστών Ισλαμιστών εισβολέων της πατρίδας μας.

Που είσαι Λεωνίδα με τους Τριακόσιους να μας δεις τι χάλια έχουμε εμείς οι Έλληνες σήμερα… Καταντήσαμε μ@@@ς των Επικυρίαρχων της Γης! Τέτοια κατάντια! Να γίνουμε «τσόλια» των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων!

Τέτοια αφελή στελέχη έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, και θα φάει το κεφάλι του. Στελέχη με λαθρομεταναστευτικές «φιλάνθρωπες» Σιωνιστικές θεωρίες και πολιτικές πρακτικές, για να κάνει τη δουλειά της η Παγκόσμια κυβέρνηση-δικτατορία του θείου ΡΟΤΣΙΛΝΤ για κατάληψη της πατρίδας…

Οι Κοσμοκράτορες δανειστές-γύπες, θα εισπράξουν τα δάνειά τους από τους λαθρομετανάστες-εισβολείς, μέλλοντες κατοίκους αυτής της χώρας, αφού οι νέοι Έλληνες έλαβαν την άγουσαν προς διασποράν και οι γέροι γονείς απέθαναν.

Θα μείνουν οι πολιτικοί με τους Δεσποτάδες χωρίς Έλληνες, με τους λαθρομετανάστες!

Υπό τη Στρατιωτική απειλή του ΝΑΤΟ απαγορεύεται να βγούμε από τη στάνη των προβάτων για να πάμε προς άλλες κατευθύνσεις, (υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές…), θέλουν να έχουν το μονοπώλιο της εκμετάλλευσης των Ελλήνων-προβάτων.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Εν Αρχή ην η Παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση-Δικτατορία, και τα εδώ πολιτικά Σιωνιστικά πιόνια της (βλέπε Σημίτης, ΓΑΠ, Σαμαράδες & ΣΙΑ). Η τραγωδία της Ελλάδος αρχίζει με τους εφιάλτες πολιτικούς. Η τραγωδία της Ελλάδος συνεχίζεται  με τη κατάργηση του Εθνικού μας νομίσματος, και την εισαγωγή του ευρώ (Σημίτης). Από τότε άρχισε η τραγωδία  της χώρας και του Λαού της. Το Ευρώ ήταν πολύ ισχυρό νόμισμα για να το αντέξει η οικονομία μας. Καταρρεύσαμε, μας έφεραν Δάνεια – Μνημόνια – Τρόϊκες. Χάσαμε την εθνική μας Κυριαρχία και Αξιοπρέπεια.

Τώρα μας απειλούν ότι εάν δεν υπογράψουμε τη νέα συμφωνία δανεισμού (πρόκειται για Μνημόνιο), με τους όρους που θέτουν ΑΥΤΟΙ, και εάν δεν πληρώσουμε το ΔΝΤ κανονικά, τότε θα βάλουν το ΝΑΤΟ να μας χτυπήσει. Το ΝΑΤΟ είναι STAND BY για να επιτεθεί κατά της χώρας σε περίπτωση που δεν πληρώσουμε το ΔΝΤ, που είναι ιδιοκτησία του Παντοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, προέδρου της παγκόσμιας κυβέρνησης-Δικτατορίας!

Να μας πούνε οι Σιωνιστές–Ευρωπαίοι πολιτικοί, γιατί μπήκαμε στην Ε.Ε. (ΕΟΚ), τότε επί Κωνσταντίνου Καραμανλή; Για να καταστραφούμε;;;;;;

Οι διεθνείς Αμερικανο-Εβραίοι τραπεζίτες Rothschilds, Rockefellers, Lehman Brothers, Goldman Sachs, Kuhn, Loeb, Soros, Max, Sidney, Paul Warburg, Jacob Schiff, Henry Mann, Paulson, κ.λπ., είναι αυτοί που σπέρνουν την καταστροφή, τον όλεθρο και τον πόλεμο, είναι αυτοί που ρουφάνε καθημερινά το αίμα των ανθρώπων για το χρήμα, είναι αυτοί που βύθισαν την Ελλάδα στη χρεοκοπία, είναι αυτοί, τα μέλη της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-Δικτατορίας.

Τα γεγονότα είναι πρόσφατα και γνωστά.

ΝΑΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΥ ΜΕΛΟΥΣ

Οι δανειστές-δυνάστες, γύπες και κοράκια, προκειμένου να εισπράξουν τα χρήματα-δάνεια που παράνομα μας χρέωσαν, δεν θα διστάσουν να επιτεθούν με το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ εναντίον των «συμμάχων» Ελλήνων, ή θα βάλουν τη Τουρκία, με την Αλβανία και τα Σκόπια να μας επιτεθούν! Σήμερα η Αλβανία θέτει επίσημα θέμα αλλαγής χερσαίων και θαλάσσιων συνόρων, διεκδικώντας τη Νότιο Ήπειρο, το Ιόνιο, και τα πετρέλαια. Τους παραχωρήσαμε τη Βόρειο Ήπειρο, τώρα θέλουν και τη Νότιο Ήπειρο. Το εξέλαβαν ως αδυναμία. Οι Αλβανοί υποκινούνται από την Τουρκία, το ΝΑΤΟ, και την παγκόσμια διακυβέρνηση-δικτατορία. Έχουν τις «πλάτες» του ΝΑΤΟ. Οι μαριονέτες πολιτικοί των «Θεσμών» της Ε.Ε., κάνουν δήθεν διαπραγματεύσεις με «Μπαμπούλα», φόβητρο, το Σιωνιστικό, εχθρικό για τον Ελληνισμό ΝΑΤΟ. Οι Σιωνιστές ηγέτες του ΝΑΤΟ τραγουδούσαν ιμπεριαλιστικά, «We are the World». Ανάμεσά τους ήταν και ο καλοπροαίρετος Έλληνας Υπ. Εξ. Η Αλβανία κρούει τη θύρα από βορά, και η Τουρκία από Ανατολάς, υπό τους ήχους πολεμικών ιαχών του ΝΑΤΟ! Μια μικρή χρεοκοπημένη χώρα, ανακοίνωσε ένα πρόγραμμα καταργήσεως των μνημονίων και της Τρόϊκας, και έπεσαν επάνω της όλοι οι δαίμονες της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (ΝΑΤΟ & Θεσμοί).

Τη Σιωνιστική Τρόϊκα – «Θεσμοί», αποτελούν οι Σατανικοί δανειστές υπό τριαδική μορφή, δηλαδή ΔΝΤ- ΕΚΤ- Ε.Ε. Και τα τρία αυτά Σιωνιστικά αρπακτικά τοκογλυφικά μορφώματα, σήμερα λέγονται «Θεσμοί» (Institutions), δανείζουν τους Λαούς, τους πίνουν το αίμα, και είναι ιδιοκτησία του Κοσμοκράτορα θείου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, προέδρου της ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ και των «ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ» της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ. Να ξυπνήσουν οι Λαοί της Ευρώπης!

Το ΔΝΤ αντλεί τα χρήματα από τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (ΡΟΤΣΙΛΝΤ), δανείζοντας τοκογλυφικά τους Λαούς της Γης, ενώ οι δύο άλλοι συνδαιτυμόνες, αντλούν τα χρήματα από τους Ευρωπαϊκούς Λαούς και από την εκδοτική μηχανή χαρτονομισμάτων της Ε.Κ.Τ.- της μαριονέτας Ντράγκι. Για το Ελληνικό δράμα, λέμε «Τούτων δε όλων γέγονε ίνα πληρωθεί»….ίνα σώσουν τις τράπεζες του Θείου Ρότσιλντ! Για να μας «σώσουν» μας έβαλαν στο ΔΝΤ του Θείου ΡΟΤΣΙΛΝΤ! Τα δάνεια αυτά «φαγώθηκαν» καθ’ όδόν. Σήμερα οι ορντινάντσες του θείου, αχυράνθρωποι των «Θεσμών», ασκούν μπούλινγκ επάνω στους Έλληνες με φόβητρο το ΝΑΤΟ. Οι εφιάλτες πολιτικοί είδανε το τυρί και δεν είδαν τη φάκα, λέει ο Λαός. Είδαν τα δάνεια (το χρήμα), και δεν είδανε τον διαμελισμό! Τόσο ηλίθιους και προδότες πολιτικούς έχουμε.

Το χρέος της Ελλάδος δεν είναι νόμιμο, διότι είναι προϊόν απατεώνων της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας! Πρέπει η Ελλάς για το παράνομο αυτό χρέος να καταφύγει στα διεθνή δικαστήρια και να ζητήσει από τη διεθνή δικαιοσύνη να αποδώσει δικαιοσύνη, αν υπάρχει ακόμη διεθνή δικαιοσύνη. Αυτό πρέπει να γίνει ΤΩΡΑ, πριν μας επιτεθεί το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ και τα κοράκια αυτού! Τουρκία-Αλβανία είναι οι γύπες του ΝΑΤΟ!

Βοηθήσαμε οικονομικά την Αλβανία τότε που είχε καταστραφεί. Ουδείς αχάριστος του ευεργετηθέντος…

Ο σκοπός είναι οι δυνάστες-δανειστές να αρπάξουν ΧΡΥΣΟ-ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ-ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ, και γενικά την ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ αξία της χώρας διαμελίζοντας την Ελλάδα.

Τώρα που οι Σιωνιστές κατάλαβαν ότι η Ελλάς δεν μπορεί να αποπληρώσει αυτό το επαχθές και παράνομο χρέος, σταμάτησαν να μας δανείζουν, και «τραινάρουν» σε βάθος χρόνου τις συνομιλίες-διαπραγματεύσεις για συμφωνία νέου δανεισμού. Βλέπετε δεν υπάρχουν πια ΣαμαροΒενιζέλοι πεσμένοι στα τέσσερα να υπογράφουν…και Ντόρες να σπέρνουν οικονομικές ειδήσεις.

Δάνειο στο δάνειο, φθάσαμε ήδη στα 500 δισ. ευρώ, η αντοχή των Ελλήνων τελείωσε. Οι δανειστές-δυνάστες θα φορολογούν από εδώ και μπρος τους λαθρομετανάστες, διότι οι νεαροί Έλληνες έφυγαν, και οι γονείς και παππούδες απέθαναν! Το χρέος αυτό εξοφλείται ΜΟΝΟΝ με υποθήκευση του ορυκτού πλούτου ( χρυσός-πετρέλαια-φυσικό αέριο). Οι Σιωνιστές-Ευρωπαίοι πολιτικοί θέλουν 300 ευρώ μισθό και συντάξεις για τους Έλληνες. Τότε γιατί μπήκαμε στην Ε.Ε.;! Με αφορμή το χρέος και την αδυναμία αποπληρωμής, θα χρησιμοποιήσουν το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ ή τους Τούρκους και άλλους λύκους για να καταλάβουν την Ελλάδα. Θέλουν τον ορυκτό πλούτο για να «πατσίσουν» το χρέος! Έτσι ολοκληρώνονται τα σχέδια της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης. Γι’ αυτό οι Κοσμοκράτορες ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, γιατί αυτοί το δημιούργησαν, για να κερδοσκοπήσουν εις βάρος του Ελληνικού Λαού, και τελικά να καταλάβουν την Ελλάδα (μέσω ΝΑΤΟ, λαθρομεταναστών και κορακιών Τουρκίας-Αλβανίας). Οι Ευρωπαίοι Σιωνιστές ηγέτες-ορντινάντσες της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, τελούν υπό τις διαταγές της ηγεσίας της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του θείου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και είναι ότι διατάξει ο θείος Παντοκράτορας! Γνωρίζουν ότι εάν αποτύχουν οι διαπραγματεύσεις-συμφωνία, ακολουθεί η Στρατιωτική βία του Σιωνιστικού εχθρικού ΝΑΤΟ…Το ΝΑΤΟ κατάντησε ο Στρατός σωτηρίας της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και εμείς οι αγαθοί Έλληνες καθόμαστε ακόμη μέσα στο μαντρί, μέσα στο λάκκο των λεόντων… Το ΝΑΤΟ είναι ο μεγάλος εχθρός της Ελλάδος. Γι’ αυτό οι Ευρωπαίοι Σιωνιστές ηγέτες-πιόνια και μαριονέτες δεν συμφωνούν και καθυστερούν τη συμφωνία σε βάθος χρόνου. Γνωρίζουν ότι το ΝΑΤΟ έχει βάλει το πιστόλι στο κεφάλι της Ελλάδας. Μας θέλουν για εκμετάλλευση, για άρμεγμα της αγελάδας-Ελλάδας!

Οι πολιτικοί ηγέτες της Ε.Ε. – μαριονέτες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, λένε «δεν μας κάνει ο Τσίπρας, θέλουμε το Σαμαρά, που έκανε ότι του λέγαμε»! Μας θέλουν για πάντα χρεωμένους και κατακτημένους. Μας θέλουν να τελούμε υπό κατοχή των Επικυρίαρχων της Γης. Γι’ αυτό ίδρυσαν τα «Ποτάμια» και άλλους πολιτικούς συνοδοιπόρους! Ο Σαμαράς σε πρόσφατη επίσκεψη, είπε στον Γιούνκερ να μην βοηθήσει τον Τσίπρα ερχόμενος σε πολιτική συμφωνία! Οι Σαμαράδες βάζουν το κόμμα υπεράνω της Ελλάδος.

Να σκεφθείτε ότι η ανίκανη δουλική ηγεσία της Ε.Ε. δεν μπορεί να διασώσει ένα μόνο 2% της όλης οικονομίας της Ε.Ε. Τόσο είναι η πάσχουσα σήμερα Ελληνική οικονομία στο σύνολον της Ε.Ε. Οι κυβερνήσεις πιόνια της Ε.Ε. έχουν ποτίσει τους λαούς με την ιδέα ότι οι Έλληνες τα «φάγανε». Εάν τα είχαμε φάει δεν θα αυτοκτονούσαμε κατά χιλιάδες! Μας τα έφαγαν ΕΚΕΙΝΟΙ, με τα χρηματιστήρια, με τα ομόλογα, με μειώσεις μισθών-συντάξεων, με τους φόρους και τα χαράτσια, με τον ΕΝΦΙΑ, με την υγεία, παιδεία, κ.λπ.

Ένας αξιωματούχος της Ε.Ε. είπε «σας θυσιάσαμε για να σωθούμε».

Η νέα Κυβέρνηση φοβάται Στρατιωτική επίθεση και βία του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ! Οι Ρώσοι πρέπει να καταλάβουν ότι εάν το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ καταλάβει και κλείσει το Αιγαίο, είναι γεωστρατηγικά χαμένοι! Οι Ρώσοι πρέπει να σταθούν στρατιωτικά στο πλευρό της Ελλάδος για τη δική τους ασφάλεια, αλλιώς πάνε χαμένοι…

Εξόντωση του Λαού έως εσχάτων. Θέλουν να κάνουν τον Έλληνα να δηλώσει τέλεια υποταγή στη Σιωνιστική Νέας Τάξης Πραγμάτων, ή να τον εξαφανίσουν με μετανάστευση και διαμελισμό της πατρίδας.

Οι γραικύλοι πολιτικοί ζητάνε «συμφωνία και ότι να είναι». Αυτό σημαίνει συντάξεις στα 300 ευρώ όπως ζητάνε οι δανειστές. Οι επικουρικές συντάξεις έγιναν άυλες, όπως οι μετοχές του ΧΑΑ. Οι λαθρομετανάστες έρχονται εδώ για το Ευρώ!

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα δούμε πως θα συνεχίσει η οικονομική καταστροφή της χώρας μας, με το ΝΑΤΟ  να έχει το πιστόλι στο κρόταφο της Ελλάδος και την ΠΛΗΡΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, διαμελισμένη, με κατοίκους Ισλαμιστές Τζιχαντιστές.