Ο Αντώνης Καμπουρίδης είναι ένας από τους πιο δραστήριους και έμπειρους ανθρώπους της αγοράς της Κομοτηνής, που σίγουρα μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος στο νέο Δ.Σ. του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, στις εκλογές του οποίου συμμετέχει με τον συνδυασμό του υποψηφίου Προέδρου Γιάννη Κιλτσίκη «ΜΑΖΙ από το χθες στο αύριο» (στο Τμήμα Παροχής Υπηρεσιών). 

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας στον χώρο της εστίασης εδώ και 22 χρόνια, με προσήλωση στην ποιότητα, την καθαριότητα και την άμεση εξυπηρέτηση του κοινού.

Ταυτόχρονα έχει αναπτύξει σημαντική δράση στα συνδικαλιστικά όργανα του κλάδου με επιτυχία και με γνώμονα τα κοινά συμφέροντα του κλάδου στην περιοχή της Ροδόπης .

Συγκεκριμένα έχει θητεύσει:

  • Δέκα χρόνια στο Δ.Σ. του Σωματίου Ζυθεστιατόρων, εκ των οποίων τρία χρόνια ως μέλος, τέσσερα χρόνια ως γενικός γραμματέας, και τρία χρόνια ως πρόεδρος.
  • Τρία χρόνια αντιπρόσωπος Ροδόπης στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ).
  • Έξι χρόνια στην Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών, Εμπορικών Σωματείων (ΟΕΒΕΣ) Ροδόπης, εκ των οποίων τα τρία ως ταμίας.
  • Τρία χρόνια αντιπρόσωπος νομού Ροδόπης στη Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ).
  • Πέντε χρόνια στο Δ.Σ. του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, από τα οποία τα τρία ως αντιπρόσωπος στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων.