«Οι επικίνδυνοι δρόμοι, η έντονη δυσοσμία του δικτύου ομβρίων … τα σοβαρά και ανεπίλυτα προβλήματα των κατοίκων στην οδό Λαβυρίνθου», είναι ο τίτλος της ανοιχτής επιστολής του δημοτικού συμβούλου της παράταξης «Εμείς … η πόλη» κ. Χασάν Χασάν, την οποία απευθύνει στη δημοτική αρχή και στη διοίκηση της ΔΕΥΑΚ, και στην οποία μαζί με επισυναπτόμενες φωτογραφίες, αναλυτικά αναφέρει:  

“Παρά τις αλλεπάλληλες και συνεχείς ενέργειες στις οποίες έχουμε προβεί προς τη ΔΕΥΑ Κομοτηνής, εξακολουθούν να υφίστανται τα προβλήματα και να παίρνουν διαστάσεις, καθώς η κάκιστη κατάσταση και συντήρηση του δικτύου ομβρίων υδάτων στην οδό Λαβυρίνθου, εξακολουθεί να ταλαιπωρεί του κατοίκους αλλά και τους διερχόμενους οδηγούς.

Με αίτησή μας από τον Δεκέμβριο του 2014 ζητήσαμε την ανακατασκευή και αντικατάσταση του δικτύου προκειμένου να δοθεί τέλος στην ταλαιπωρία των κατοίκων της περιοχής. Οι σχάρες του συγκεκριμένου δικτύου έχουν καταστραφεί, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οδηγοί των δικύκλων και μικρά παιδιά.

Επίσης είναι έντονο το πρόβλημα της δυσοσμίας και τίθεται  θέμα της υγείας των κατοίκων, καθώς τους καλοκαιρινούς μήνες μετατρέπονται σε εστίες μόλυνσης.

Κατά την πρόσφατη επίσκεψή μας οι κάτοικοι δήλωσαν αγανακτισμένοι καθώς οι υποσχέσεις που δόθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια για την επίλυση του προβλήματος δεν έχουν υλοποιηθεί.

Λυπούμαστε που αναγκαζόμαστε να δημοσιεύουμε προβλήματα ως αναγκαστικό τρόπο επίλυσης αυτών.

Ζητούμε από τη διοίκηση της ΔΕΥΑΚ και τον Δήμο Κομοτηνής  να προβούν άμεσα σε όλες τις απαραίτητες παρεμβάσεις και εργασίες που απαιτούνται, προκειμένου να δοθεί ένα τέλος σε ένα χρόνιο πρόβλημα.

Για τη Δημοτική Παράταξη «Εμείς … η πόλη»

Χασάν Χασάν, Δημοτικός Σύμβουλος”.