Δηκτικός, αλλά και … καταδεικτικός του προσωπείου που φόρεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη εναρκτήρια του 11ου συνεδρίου της ΝΔ ομιλία του, για να παραστήσει τον … “πρόεδρο του σωματείου «Ηθική και Τιμιότης»”, υπήρξε ο σχολιασμός των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ
Η κ. Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Χαρακτηριστικά, η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Μανταλένα Παπαδοπούλου, σημείωσε:

«Ο κ. Μητσοτάκης σε μια κακή παράσταση στο συνέδριο της ΝΔ, θέλησε να προβάρει τον ρόλο του προέδρου του σωματείου «Ηθική και Τιμιότης»!

Μίλησε για φαυλότητα ο υπερασπιστής των offshore, των paradise papers και της φοροδιαφυγής. Έκανε λόγο για διαφθορά ο κολλητός του Χριστοφοράκου που είχε θάψει τα τιμολόγια της Siemens στα συρτάρια του και αναγκάστηκε να τα πληρώσει όταν ξέσπασε τεράστιος σάλος στον Τύπο. Επικαλέστηκε την εξυγίανση ο κ. Μητσοτάκης, που ρύθμισε με τέτοιο τρόπο τα δάνεια που χρωστά η εφημερίδα του, ο Κήρυκας Χανίων, ώστε να αποπληρωθούν … τον επόμενο αιώνα!

Πάντως ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να νιώθει ευτυχισμένος που κέρδισε τουλάχιστον δύο οπαδούς, την κ. Γεννηματά και τον Στ. Θεοδωράκη, με τους οποίους θέλει να είναι συνέταιροι».