– Δίπλωμα Προπονητή της Διεθνούς Ένωσης Ποδηλασίας, έλαβαν δύο αθλητές του.

Τη Σχολή Προπονητών Ποδηλασίας UCI Coaching Course, που διοργάνωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας, στη Λευκωσία, 6-13 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του Olympic Solidarity, σε συνεργασία με την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, και υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ένωσης Ποδηλασίας, παρακολούθησαν με χορηγία του Θράκα Ιππέα – Αστικό ΚΤΕΛ Κομοτηνής, οι ποδηλάτες του συλλόγου Αθανάσιος Καβουρτζικλής και Μολλά Χαρούν.

Ομιλητής της Σχολής ήταν ο εγκεκριμένος προπονητής της Διεθνούς Ένωσης Ποδηλασίας (UCI) Βασίλης Αναστόπουλος, ενώ οι επιτυχόντες συμμετέχοντες έλαβαν Δίπλωμα Προπονητικής Επιπέδου 1 της Διεθνούς Ένωσης Ποδηλασίας, το οποίο τους δίνει τη δυνατότητα προπόνησης νεαρών αθλητών αναπτυξιακών ηλικιών.

Με άλλα λόγια, ο Θράκας Ιππέας ανεβάζει ταχύτητες, αναπτύσσεται και αναβαθμίζεται, πρωτοπορώντας και αποτελώντας έναν σύλλογο που προάγει την ποδηλατική κουλτούρα και διαδίδει την αθλητική ποδηλασία, μέσα από μεθοδική δουλειά, ποιοτική οργάνωση, και άνω απ΄ όλα πηγαία  αγάπη για το σπορ και τους αθλητές του.

Με ανακοίνωσή του ο Θράκας Ιππέας συγχαίρει τους Αθανάσιο Καβουρτζικλή και Μολλά Χαρούν για την επιτυχή συμμετοχή τους, την Κυπριακή Ομοσπονδία για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία, τον κ. Αναστόπουλο για την κατάρτιση και την μεθοδικά άψογη διδασκαλία που προσέφερε, ενώ εκφράζει και ευχαριστίες στον αθλητή του Γιάννη Διαμάντη που βρίσκεται στην Κύπρο για τις διευκολύνσεις που προσέφερε στους δύο εκπαιδευόμενους.

ΦΩΤΟΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

από τη διάρκειας μιας εβδομάδας Σχολή