Με αφορμή τη μετεγκατάστασή του στο νέο του «σπίτι» (στους οικίσκους του σιδηροδρομικού σταθμού), και δεδομένου ότι η κοινότητα των μοτοσυκλετιστών είναι μια οικογένεια, ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Κομοτηνής προσκαλεί παλιά και νέα μέλη του, παλαιούς και νέους μοτοσυκλετιστές, να συμπράξουν σε μια καινούρια αρχή.

“Κάθε Τετάρτη μετά τις 9 μ.μ. ο νέος χώρος μας είναι ανοιχτός για να έρθουν να μας γνωρίσουν, να λύσουν τις απορίες τους, να σχεδιάσουμε μαζί τις επόμενες δράσεις μας και τα ταξίδια μας”, αναφέρει η πρόεδρός του Ιωάννα Πουρνάρα, και σημειώνει: “Θέλουμε φρέσκες ιδέες και νέες απόψεις γιατί ο μοτοσυκλετισμός δεν είναι απλά μια ιδέα αλλά τρόπος ζωής”.

Επίσης, κάθε Πέμπτη μετά τις 8 μ.μ., στο νέο τους στέκι, τα μέλη του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Κομοτηνής χαλαρώνουν συζητώντας και διασκεδάζοντας “με μεζεδάκια και καλή παρέα”, όπως λέει η κ. Πουρνάρα, η οποία και συμπληρώνει: “Κερνώντας εμείς την πρώτη μπύρα ή τον καφέ τους, προσκαλούμε όλους τους μοτοσυκλετιστές να έρθουν να μας γνωρίσουν. Να συζητήσουμε τι θα ήθελαν από τη λέσχη και να ακούσουμε τις προτάσεις αλλά και τις ενστάσεις τους αν υπάρχουν”.

Ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Κομοτηνής είναι από τις πιο παλιές και ιστορικές λέσχες μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1986 και από τότε επιδεικνύει δυναμική πορεία στον χώρο, με αναγνωρισιμότητα από όλες τις λέσχες της χώρας.