Ανακοίνωση «Κοινωνικής Συμμαχίας» για την έκθεση τουρισμού του Βουκουρεστίου

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ 4

«Δελτίο Τύπου της Διοίκησης κάνει λόγο για βράβευση του περιπτέρου και της συμμετοχής της Περιφέρειας ΑΜ-Θ στην Τουριστική Έκθεση ΤΤR στο Βουκουρέστι.

Σίγουρα οι συντάκτες του Δελτίου Τύπου δεν έλαβαν υπ’ όψη τις ανακοινώσεις με τις οργισμένες αντιδράσεις των θεσμικών φορέων του τουρισμού, αλλά και όσων έχουν δημοσιοποιηθεί για την έκθεση του Βουκουρεστίου, που χαρακτηρίζουν «μπουζουκτσίδικο» το περίπτερο της περιφέρειας ΑΜ-Θ. Εξάλλου, είναι σύνηθες φαινόμενο των σημερινών διοικούντων της περιφέρειας ΑΜ-Θ, την κατακραυγή και την αποδοκιμασία να την παρουσιάζουν σαν επιτυχία, με βραβεύσεις, αυτοδιαφημιζόμενη αύξηση επισκεπτών, τιμητικές διακρίσεις και θριαμβολογίες, που ελάχιστα αγγίζουν την πραγματικότητα. Αγνοούν και αδιαφορούν για την άποψη άλλων φορέων και άμεσα εμπλεκομένων, μιας και oι διοικούντες «ξέρουν» καλύτερα απ’  τον καθένα όλα τα ζητήματα ως παντογνώστες και ειδικοί.  Γι’ αυτό, ως ειδικοί, θεώρησαν ως πλέον δόκιμο τρόπο προβολής της Περιφέρειάς μας, τη μετατροπή του τουριστικού περιπτέρου στην έκθεση του Βουκουρεστίου σε «μπουζουκτσίδικο – σκυλάδικο», χωρίς να δώσουν βαρύτητα στη θέση, στο μέγεθος του περιπτέρου, και προπάντων στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εκπροσώπηση των φορέων της περιφέρειας.

Βέβαια είμαστε θετικοί σε οποιαδήποτε παράλληλη εκδήλωση που ενδυναμώνει την παρουσία της Περιφέρειας σε ένα εκθεσιακό γεγονός. Με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν έχουν πραγματοποιηθεί συνεντεύξεις τύπου, προσφορά παραδοσιακών εδεσμάτων και  παρουσίαση μουσικοχορευτικών συγκροτημάτων, που μετέτρεπαν το περίπτερο σε πόλο έλξης, στοχευμένα όμως και με αισθητική. Κατά τα’ άλλα, στην Περιφέρειά μας ο Πολιτισμός και ο Τουρισμός βρίσκονται στο «επίκεντρο».

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood