ΡΟΚΑΕπιβεβαιωθήκαμε πλήρως όταν γράφαμε την προηγούμενη Πέμπτη οτι δεν αποκλείεται να έχουμε “προπονητή – έκπληξη” στον Πανθρακικό.

Με μια λακωνικότατη ανακοίνωσή της η ΠΑΕ, που εξεδόθη προ ολίγου, γνωστοποιεί οτι “νέος προπονητής της ομάδας είναι ο Κάσες Μάνουελ Χοσέ Ρόκα”, και θα παρουσιαστεί επισήμως αύριο Τρίτη 11/11 στις 14:15.

Τι είχαμε γράψει:

«Προπονητής «έκπληξη» στον Πανθρακικό;

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται λοιπόν ο Πανθρακικός, μετά το φιλικό διαζύγιο με τον Άκη Μάντζιο.

Το θέμα αναμένεται να κλείσει λίαν συντόμως, το αργότερο μετά την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, όπου οι πράσινοι θα κατέβουν με υπηρεσιακό προπονητή.

ΠΟΙΟΣΉδη, σειρά ονομάτων ακούγονται στα ποδοσφαιρικά στέκια της πόλης, και λίγο-πολύ έχουν αναφερθεί όλοι οι ελεύθεροι αυτόν τον καιρό τεχνικοί, όπως είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο Σάκης Τσιώλης, ο Γιώργος Παράσχου, ο Νίκος Καραγεωργίου, ο Νίκος Αναστόπουλος, αλλά και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, καθώς πρόθεση της διοίκησης της ΠΑΕ φαίνεται πως είναι η συνεργασία ξανά με νέο προπονητή.

Υπό αυτό το πρίσμα, όμως, δεν αποκλείεται να υπάρξει «έκπληξη», με την επιλογή νέου μεν, ωστόσο ξένου προπονητή, ο οποίος μάλιστα έχει φορέσει και τη φανέλα της ομάδας! Ο εν λόγω γνωρίζει τα ελληνικά ποδοσφαιρικά δρώμενα, αγαπήθηκε από τον φίλαθλο κόσμο της Κομοτηνής, και είναι και λάτρης της ελληνικής κουλτούρας και γλώσσας την οποία μιλάει απταίστως!

Ίδωμεν…».