“Ανακοίνωσε” Μέτιο η ΝΔ για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Μητσοτάκης: "Θα έχεις την αμέριστη στήριξή μου".
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΤΙΟΣ 3

“Συναντήσεις με τους υποψηφίους περιφερειάρχες που θα στηρίξει η Νέα Δημοκρατία στη Δυτική Μακεδονία και στην Ανατολική Μακεδονία-Θράκη, Γιώργο Κασαπίδη και Χρήστο Μέτιο, είχε το μεσημέρι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης”.

"Ανακοίνωσε" Μέτιο η ΝΔ για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Με αυτή τη φράση ξεκινά το σχετικό δελτίο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, όπερ μεθερμηνευόμενον σημαίνει πως ο κύβος ερρίφθη και ο Χρήστος Μέτιος χρίστηκε τελικά υποψήφιος περιφερειάρχης ΑΜ-Θ.

“Έτσι «κλείδωσαν» πλέον όλοι οι υποψήφιοι περιφερειάρχες της Νέας Δημοκρατίας στη βόρεια Ελλάδα, καθώς είναι ήδη γνωστό ότι στην Κεντρική Μακεδονία θα στηριχθεί ο νυν περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, με τον οποίο μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί την Παρασκευή στο πλαίσιο επίσκεψης του στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου”, συνεχίζει η ανακοίνωση, κλείνοντας κάθε συζήτηση για το…πολιτικό μέλλον του Χρήστου Μέτιου.

Ο κ. Μητσοτάκης σύμφωνα με το ίδιο δελτίο Τύπου…ευχήθηκε στους δύο υποψηφίους “καλή δύναμη” στον αγώνα τους, και τους διαβεβαίωσε ότι θα έχουν την “αμέριστη στήριξή” του, καθώς “η Νέα Δημοκρατία αντιμετωπίζει τις περιφέρειες ως κεντρικό αναπτυξιακό μοχλό στο κυβερνητικό της πρόγραμμα για την ανάκαμψη της οικονομίας και την ανάταξη της χώρας.

"Ανακοίνωσε" Μέτιο η ΝΔ για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood