Στόχος αναίτιας επίθεσης μέσα στο μαγαζί του επί της οδού Ηροδότου στην Κομοτηνή, μετά το πέρας της χθεσινής απεργιακής πορείας στην οποία ο ίδιος συμμετείχε έχοντας μάλιστα και κλειστό το κατάστημά του, καταγγέλλει ότι έγινε, ο γνωστός επιχειρηματίας της πόλης κ. Γιώργος Βολουδάκης.

Σύμφωνα με τον κ. Βολουδάκη, ο ίδιος βρισκόταν στο πατάρι του καταστήματος για προσωπικές εργασίες, και μέσω των καμερών παρακολούθησης των χώρων, διαπίστωσε πως νεαρό άτομο είχε εισέλθει στο κατάστημα. Κατέβηκε, και δέχτηκε το ερώτημα αν το μαγαζί είναι ανοιχτό. Αν και απάντησε αρνητικά επικαλούμενος και την απουσία υπαλλήλων, και την απουσία ένδειξης λειτουργίας του καταστήματος, αλλά και την παρουσία του ιδίου στις απεργιακές κινητοποιήσεις της ημέρας, ο νεαρός άνδρας δεν πείστηκε και τον απείλησε με τη φράση «θα σου το σπάσουμε». Ακολούθησε έντονος διάλογος και ο κ. Βολουδάκης αφού κάλεσε χωρίς αποτέλεσμα τον νεαρό να αποχωρήσει, αναγκάστηκε να τον απωθήσει. Ήταν τότε η στιγμή που σύμφωνα με την καταγγελία μπήκε και έτερο άτομο στο μαγαζί και γρονθοκόπησε τον επιχειρηματία στο κεφάλι, ενώ ομάδα άλλων είκοσι περίπου ατόμων εκσφενδόνισαν αυγά στην είσοδο και στην πρόσοψη του καταστήματος. Στο σημείο μάλιστα ειδοποιήθηκε από περίοικους και έσπευσε κατόπιν η αστυνομία.

Ο κ. Βολουδάκης κατήγγειλε το συμβάν στην ΟΕΒΕΣ, και όπως λέει, ο πρόεδρός της κ. Ανέστης Βαφειάδης του ζήτησε συγγνώμη και υποσχέθηκε ότι θα υπάρξει δημόσια δήλωση της αποδοκιμασίας του περιστατικού εκ μέρους της Ομοσπονδίας, καθώς και ότι θα πληρωθούν οι όποιες ζημιές προκλήθηκαν. «Οποιεσδήποτε ενέργειες εμπεριέχουν βία, είναι καταδικαστέες», ανέφερε ο κ. Βαφειάδης, κάνοντας λόγο για «ατυχές συμβάν».