Αλληλεγγύη στην Ηριάννα Β.Λ. από πρώην αρχηγό του Πανθρακικού

Μια πρωτόγνωρη για τα δεδομένα του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου πρωτοβουλία πήραν 8 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έκαναν δήλωση αλληλεγγύης στην 29χρονη Ηριάννα Β.Λ., που βρίσκεται στη φυλακή εξαιτίας της ερωτικής της σχέσης με αναρχικό που κατηγορούνταν για παράνομες πράξεις. Ένας από τους 8 ποδοσφαιριστές είναι ο πρώην αρχηγός του Πανθρακικού, που πλέον αγωνίζεται στη Δόξα Δράμας, Αντώνης Λαδάκης.

Στη κοινή τους δήλωση οι ποδοσφαιριστές αναφέρουν: «Φέρνουμε στο μυαλό μας τις αδικίες που έχουμε βιώσει στον χώρο του αθλητισμού. Δεν μας έπαιρνε ο ύπνος και αρρωσταίναμε όταν χάναμε άδικα ένα παιχνίδι… Φαντάσου, για ένα παιχνίδι μόνο!

Και τώρα σκεφτόμαστε την Ηριάννα, που στερείται τόσο άδικα με την πραγματική έννοια της λέξης, την ίδια της την ελευθερία, την ίδια της τη ζωή. Η αδικία στο πρόσωπο της Ηριάννας είναι αδικία εναντίον όλων μας και μας αφορά όλους».

Αναλυτικά, την ανωτέρω δήλωση υπογράφουν εκτός από τον Αντώνη Λαδάκη, οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές Γιώργος Μπαντής και Γιώργος Μασούρας του Πανιωνίου, Χρήστος Τασουλής της Λανς (Γαλλία), Γιώργος Ζησόπουλος και Νίκος Παπαδόπουλος του Ατρομήτου, Μανώλης Παπαστεριανός της Ξάνθης και Σάββας Τσαμπούρης της Νέας Σαλαμίνας (Κύπρος).

Σχετικές δημοσιεύσεις