Αλλεπάλληλες συσκέψεις υπό τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ

Για την αντιμετώπιση του χιονιά.
ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕΤΙΟΥ ΧΙΟΝΙΑ

Την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και τους Δήμους Καβάλας και Παγγαίου, και την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας και τον Δήμο Παρανεστίου, επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ κ. Χρήστος Μέτιος, μετά την απόφασή του – κατόπιν εξουσιοδότησης του Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας κ. Γιάννη Καπάκη – να κηρύξει τις συγκεκριμένες περιοχές, όπως και τους Δήμους Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου, Σουφλίου, Σαμοθράκης καθώς και το Δημοτικό Διαμέρισμα Φερών του Δήμου Αλεξανδρούπολης της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Υπό τον κ. Μέτιο, τον οποίο συνόδευε ο Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας κ. Κώστας Χουβαρδάς, πραγματοποιήθηκαν συσκέψεις στα γραφεία του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Αργύρη Πατακάκη, του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Θεόδωρου Μαρκόπουλου, της Δημάρχου Καβάλας κ. Δήμητρας Τσανάκα, του Δημάρχου Παγγαίου κ. Φίλιππου Αναστασιάδη, και της Δημάρχου Παρανεστίου κ. Αλεξάνδρας Σωτηριάδου. Στη σύσκεψη στο γραφείο του κ. Πατακάκη, συμμετείχαν και οι Δήμαρχοι Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, Προσοτσάνης κ. Άγγελος Λυσσέλης, Νευροκοπίου κ. Βασίλης Γιαννόπουλος, Δοξάτου κ. Δημήτρης Δακαλάκης, και Παρανεστίου κ. Αλεξάνδρα Σωτηριάδου, καθώς και αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Στις συσκέψεις έγινε εκτίμηση της κατάστασης που επικρατεί στις Περιφερειακές Ενότητες και στους Δήμους, και αποφασίστηκε ο πληρέστερος συντονισμός για την αντιμετώπιση των φαινομένων, τη μετρίαση των επιπτώσεων της κακοκαιρίας και την αποφυγή μελλοντικών δυστοκιών.

Η κατάσταση στις Περιφερειακές Ενότητες Καβάλας και Δράμας όπως καταγράφηκε παρουσιάζεται ιδιαίτερα δύσκολη λόγω των παρατεταμένων και μεγάλης έντασης  χιονοπτώσεων, της χαμηλής θερμοκρασίας και του μεγάλου αριθμού των περιοχών που πλήττονται ταυτόχρονα από την κακοκαιρία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παρουσιαστούν ορισμένες δυστοκίες ενώ στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας σημειώθηκε έλλειψη επαρκούς ποσότητας αλατιού.

Οι επισκέψεις του Περιφερειάρχη στις περιοχές που πλήττονται ιδιαίτερα από την κακοκαιρία θα συνεχιστούν.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood