ΙΩΑΝΑνακοίνωση του Ηλία Ιωαννάκη σχετικά με το αποτέλεσμα των επαναληπτικών εκλογών στο Δήμο Μαρώνειας Σαπών, που αναδεικνύουν αλλαγή ηγεσίας στον καλλικρατικό Δήμο και επικράτηση του Γιάννη Σταυρίδη .

“Οι δημότες μας αποφάσισαν την αλλαγή της δημοτικής αρχής στον δήμο Μαρώνειας – Σαπών.

Από τα πρώτα αποτελέσματα έδωσα το χέρι στον νέο δήμαρχο κ. Γιάννη Σταυρίδη και του ευχήθηκα μια καλή και δημιουργική θητεία, υπενθυμίζοντας του, τις τελευταίες δηλώσεις του, για την δεδηλωμένη αντίθεση του ιδίου και των δημοτικών του συμβούλων στην επένδυση του χρυσού στις Σάπες.

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, όσους δημότες στάθηκαν δίπλα στον συνδυασμό ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ και αγωνίστηκαν μαζί μου στην εκλογική αυτή αναμέτρηση.

Ευχαριστώ όσους έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, ιδιαίτερα τους συνεργάτες μου και όσους με στήριξαν με τον καλό τους λόγο.

Η διαχείριση της καθημερινότητας δεν μας επιτρέπει διακοπή των εργασιών του δήμου, την οποία και με τον ίδιο ζήλο θα επιτελέσουμε, προωθώντας τα έργα ΕΣΠΑ και τεχνικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη μέχρι τη λήξη της θητείας μας”.