Εξαίρεση ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης που δεν έκρυψε την ενόχλησή του.

Άρωμα…χρυσού είχε η εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας της νομαρχιακής επιτροπής  Έβρου της Νέας Δημοκρατίας.

Ο καλεσμένος Μάκης Βορίδης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα χρυσωρυχεία και συγκεκριμένα της Χαλκιδικής, παίρνοντας σαφή θέση υπέρ της λειτουργίας τους με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό για τη στάση της ΝΔ για την περιοχή της Θράκης, και η συντριπτική πλειονότητα των παρευρισκόμενων  χειροκρότησε θερμά τον κ. Βορίδη – όπως αναφέρει μάλιστα πηγή που βρίσκονταν στην αίθουσα, από ένα τραπέζι ακούστηκε και ένα…«επιτέλους πες τα»!

Στις ελάχιστες εξαιρέσεις των παρισταμένων που άφησαν να φανεί η δυσφορία τους, συγκαταλέγεται και ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης που έδειξε την ενόχληση του με έναν χαρακτηριστικό μορφασμό.

Οι τελευταίοι, μετά το πέρας της εκδήλωσης σχολίασαν έντονα και αρνητικά το γεγονός, θεωρώντας ότι ήταν έως και προσβλητικό να έρθει ο κ. Βορίδης σε μια περιοχή που έχει δώσει αγώνες κατά των χρυσωρυχείων, για να δείξει την…αγάπη του σε επενδύσεις τέτοιου του είδους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο κ. Λαμπάκης δεχόμενος δημοσιογραφική ερώτηση, απάντησε: «Η άποψη μου είναι ξεκάθαρη. Πουθενά χρυσωρυχεία σε όλη την Ελλάδα».

πηγή: alexpoli.gr