Με το επιβλητικό 6-0, νίκησε την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου Αλεξανδρούπολης η Δόξα Προσκυνητών, συνεχίζοντας τις ελπιδοφόρες εμφανίσεις στα φιλικά, μετά και τη νίκη της και στα Πηγάδια επί της Κ20 της Ξάνθης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει της ιστορικής, παρθενικής της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής. 

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΦΙΛΙΚΟ ΑΝΘΕΙΑ 2Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν από τρία τέρματα σε κάθε ημίχρονο. Με τον Σερίφη (6΄), τον Κίτσο (22’) και τον Θωμά (31΄) στο πρώτο μέρος, και με τους Γιαννακιτσίδη (51΄, 68΄), και Ιωαννίδη (55΄) στην επανάληψη.

Ο Γιάννης Κλειτσιώτης κατέβασε δύο ενδεκάδες και πάλι και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για τους παίκτες του, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και οι υπό δοκιμή Γιαννακιτσίδης και Ιωαννίδης – αμφότεροι σκόραραν στο εν λόγω ματς – που οι πληροφορίες λένε ότι πιθανότατα θα έρθουν σε συμφωνία με τους πρωταθλητές της Ροδόπης.

Στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Πέρτσας, Κελεσίδης, Δημητριάδης, Κίτσος, Λειβαδιώτης, Τρίχας, Δραγανίδης, Σερίφης, Κλής, Θωμάς, Βάσκος.

Στο δεύτερο, οι: Αγγελόπουλος, Σιδηρόπουλος, Μόσχος, Νουγκζάρης, Εμρέ Χ., Γεμενετζής, Ανυφαντάκης, Ιωαννίδης, Γιαννακιτσίδης, Σωμαράκης, Εμρέ Μ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των φιλικών της αγώνων, το δυνατότερο μέχρι στιγμής τεστ για τη Δόξα, είναι το ερχόμενο Σάββατο 27/8, με τον Ορφέα Ξάνθης στη Λευκόπετρα.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού της Ροδόπης για τα εισιτήρια διαρκείας του συλλόγου που κοστίζουν μόλις 50 ευρώ.