ΓΓ2Κατασκηνωτικό διήμερο για τους αθλητές και τους φίλους του διοργάνωσε ο Α.Σ. ΓΙΝ ΓΙΑΝΓΚ Κομοτηνής.

Το Δ.Σ. και οι προπονητές, θέλοντας να αποχαιρετήσουν την προπονητική χρονιά, συνδύασαν προπόνηση, εξετάσεις ζωνών, φιλικό πρωτάθλημα, με την ξεκούραση και την ευχαρίστηση.

Σε περιφραγμένη έκταση, οι αθλητές όλων των τμημάτων του συλλόγου, καράτε, παγκρατίου, aikido,  γυναικείας αυτοάμυνας, γονείς και φίλοι, διασκέδασαν και εμπλούτισαν τις γνώσεις τους.

Έστησαν σκηνές, είδαν άλογα από κοντά, έκαναν προπόνηση, έδωσαν εξετάσεις στο άθλημά τους, και συμμετείχαν σε φιλικά πρωταθλήματα.

Η πρώτη μέρα ξεκίνησε με πρωινή προπόνηση όλων των αθλητών και στίβο μάχης για τους ενήλικες, και ακολούθησαν φιλικοί αγώνες καράτε, εξετάσεις 1ου Κίου στο aikido, και φιλικοί αγώνες Παγκρατίου, ενώ στη συνέχεια τα παιδιά διασκέδασαν με παιχνίδια γνώσεων και πλήθος άλλων δραστηριοτήτων. Παράλληλα, με τις μικρές αθλήτριες και τις μαμάδες ασχολήθηκε αισθητικός για τον καλλωπισμό τους, ενώ οργανώθηκαν και bazaar βιβλίου και χειροτεχνιών, καθώς και εργαστήρι ζωγραφικής. Οι δραστηριότητες ολοκληρώθηκαν με μεταμεσονύκτια προπόνηση υπό το φως προβολέων.

ΓΓ4Τη δεύτερη μέρα, μετά την πρωινή προπόνηση, ακολούθησαν το σεμινάριο αυτοάμυνας γυναικών με απλές και κατανοητές τεχνικές για όλες τις γυναίκες, συνεδρία για τη 2η σχολή Eλλανοδικών Γ’ κατηγορίας και παράλληλα Β’ κατηγορίας για την αναβάθμιση των προηγούμενων. Παράλληλα οι αθλητές παγκρατίου εξασκήθηκαν στον τρόπο ρίψης του αντιπάλου. Στη συνέχεια υπήρξε ευχάριστο διάλειμμα με τσουβαλοδρομίες, σκυταλοδρομίες, αυγουλοδρομίες και φυσικά -λόγω ζέστης- μπουγέλο!

Το διήμερο έκλεισε με εξετάσεις προαγωγής ζωνών στο Okinawakarate, και με την υπόσχεση για νέα συνάντηση την επόμενη χρονιά.

Παραβρέθηκαν οι:

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – Γενικός Γραμματέας της Παγκόσμιας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος / Μαύρη ζώνη, 8 dan στο Okinawakarate.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ – Πρόεδρος Ελλανοδικών Παγκρατίου / Μαύρη ζώνη, 8 dan στο Okinawakarate.

ΔΟΥΜΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – πρώην ομοσπονδιακός προπονητής Τζούντο τυφλών στην Ολυμπιάδα του Σίδνευ / Μαύρη ζώνη, 4 danJUDO.

ΑΛΤΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ – Μαύρη ζώνη, 7 dan στο Okinawakarate.

ΓΓ3ΝΤΑΒΑΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – Μαύρη ζώνη, 4 dan στο Okinawakarate.

ΣΟΥΛΤΑΝΙΔΟΥ ΕΦΗ – Μαύρη ζώνη, 2 dan στο Okinawakarate.

Οι Δάσκαλοι του Α.Σ. ΓΙΝ ΓΙΑΝΓΚ :

ΜΟΥΣΧΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ – Μαύρη ζώνη, 5 danστο Okinawakarate / Μαύρη ζώνη, 3 danJU- JITSU/ Προπονήτρια Παγκρατίου.

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ – Μαύρη ζώνη, 1danAIKIDO.

ΓΚΙΩΡΓΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ – Μαύρη ζώνη, 1 dan στο Okinawakarate, προπονητής Παγκρατίου.

 

ΓΓ1