Τον γενικό προπονητή της Budo Academy Fighters, και προπονητή του Πανθρακικού Αθλητικού Συλλόγου Ζίου-Ζίτσου, Πάρη Μαρινέλη, και νεαρές αθλήτριες και αθλητές, υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης.

Ο Πανθρακικός Αθλητικός Σύλλογος Ζίου-Ζίτσου στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζίου- Ζίτσου (ηλικιών -12,-15,-18,-21,+21) κατέκτησε τη 15η θέση ανάμεσα σε 45 συλλόγους, ενώ επτά αθλητές του ανήκουν πλέον στην Εθνική Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, την πρώτη θέση κατέκτησε ο Βαγγέλης Χριστόπουλος, τη δεύτερη οι Δημήτρης Γεωργίου και Κώστας Προσαλέντης, την τρίτη οι Δημήτρης Κεμπαρίδης, Γιώργος Αγαλιανός, Νικολέτα Τελάκη και Αναστάσης Ράπτης. Ακόμη, στο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα συμμετείχαν οι Άννα Μποζατζή, Άννα Γεωργιτζίκη , Γιάννης Μαρινέλης, Νίκος Αβλαστιμίδης, Νίκος Αμαξόπουλος, Βλάσης Αμαξόπουλος, Αλτάρ Κάαν, Ελένη Χριστοπούλου και Φώτης Γκάϊντατζης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης συνεχάρη τον κ. Μαρινέλη για το διαχρονικό του έργο στις πολεμικές τέχνες και τους τρόπους αυτοάμυνας, όπως και τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες για τις επιτυχίες αλλά και τις θυσίες που κάνουν στην καθημερινότητά τους για να μπορούν να συνδυάζουν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις με τις υπόλοιπες πτυχές της καθημερινότητας.

Πριν αποχωρήσουν από το γραφείο του, ο κ. Τσαλικίδης πρόσφερε στον προπονητή του συλλόγου μία αναμνηστική πλακέτα και στα παιδιά μία τσάντα που περιείχε αναμνηστικά ενθύμια και τιμητικό έπαινο για τις διακρίσεις τους στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.