Αθανάσιος Τσαρδακλής: “Συνεχίζουμε με αγάπη για την Πατρίδα και τον θεσμό του εφέδρου Αξιωματικού”

Ο επανεκλεγείς Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ροδόπης.
ΤΣΑΡΔΑΚΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Ο επανεκλεγείς Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Ροδόπης Αθανάσιος Τσαρδακλής, ευχαριστώντας το μέχρι πρότινος Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συνδέσμου για τη συνεργασία και το ενδιαφέρον τους κατά την πρώτη τριετία λειτουργίας από την επανασύσταση του φορέα, μας κάνει μια σύντομη ανασκόπηση αυτών των τριών παραγωγικών ετών, και καταθέτει τη βούληση για συνέχιση του έργου του Συνδέσμου με ανανεωμένες δυνάμεις και πάντα με αγάπη για την πατρίδα και τον θεσμό του εφέδρου αξιωματικού.

“Πριν τρία χρόνια, μια παρέα, μια ομάδα ανδρών που την ένωναν οι κοινές στρατιωτικές εμπειρίες αλλά κυρίως η αγάπη για την πατρίδα και ο θεσμός του εφέδρου Αξιωματικού, οδηγήθηκε στην ανασύσταση του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Ροδόπης.

Ψάξαμε, ρωτήσαμε και ενδιαφερθήκαμε για τον Σύνδεσμο. Η απόφαση πάρθηκε άμεσα, ξεκινήσαμε από το μηδέν το εγχείρημα. Χτυπήσαμε πόρτες, πήραμε τηλέφωνα, άλλους τους βρήκαμε και άλλοι μας βρήκαν μόνοι τους. Εκλέξαμε Διοικητικό Συμβούλιο, και με οργανωμένο πλάνο προχωρήσαμε σε δράσεις. Τόσες δράσεις όσες μας επιτρέπουν οι υποχρεώσεις μας, πάντα με  αγάπη μας για τον θεσμό ως οδηγό.

Στην τριετία που πέρασε μας τίμησαν με την παρουσία τους σημαντικά πρόσωπα και οργανώσεις, όπως ο Πρόεδρος της Ανώτατης Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εφέδρων Αξιωματικών κ. Γρηγόριος Κωσταράς, ο συγγραφέας κ. Σάββας Καλεντερίδης, ο Θεολόγος, Ιστορικός και Νομικός, Ιωάννης Σιδηράς, ο πρώην Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Αλέξανδρος Καζαντζής, η Μ.Κ.Ο. “Επιμόρφωση Ζωής” σε εκδήλωση  με θέμα “Διαχείριση τραυματία στο πεδίο της μάχης”, και η Αστική Μη Κερδοσκοπική εταιρεία “Be My Hero” που μας έδωσε την ευκαιρία να γίνουμε εθελοντές δότες μυελού οστών. Πραγματοποιήσαμε ξεναγήσεις-επισκέψεις στο Οχυρό Νυμφαίας αλλά και στο Οχυρό Ρούπελ του Νομού Σερρών, και συμμετείχαμε σε καταθέσεις στεφάνων αλλά και στις παρελάσεις των Εθνικών Εορτών. Συμμετείχαμε στο Πανελλήνιο Συνέδριο Εφέδρων Αξιωματικών στη Λάρισα το 2017, και αναταλλάσσουμε ιδέες και απόψεις με Συνδέσμους ανά την Ελλάδα”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood