Έντονη αντίδραση του πρώην βουλευτή Ροδόπης στις δηλώσεις του Υπουργού Άμυνας

 

Έντονη ήταν η αντίδραση του πρώην βουλευτή Ροδόπης και πρώην Υπουργού με τη Νέα Δημοκρατία, Ευριπίδη Στυλιανίδη, στις δηλώσεις που έκανε σήμερα το πρωί ο  πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος. Ο κ. Καμμένος μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, «έβγαλε» έξω από τη ΝΔ τον κ. Στυλιανίδη και άλλα «γαλάζια» στελέχη, δηλώνοντας συγκεκριμένα τα παρακάτω:

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK

«Από τη ΝΔ διεγράφη όποιος δεν συμφωνούσε με τα άκρα. Όποιος δεν συμφωνούσε με τη σύμπλευση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ. Εάν δούμε ποιοι είναι έξω από τη ΝΔ σήμερα και δεν μιλάω για τον εαυτό μου ή για το Βύρωνα Πολύδωρα, θα δούμε ανθρώπους όπως ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Γιώργος Καλατζής, νέα παιδιά από την ΟΝΝΕΔ, όπως ο Δάνης Τζαμτζής, ο Μιχάλης Παπαδόπουλος. Όσοι δεν ήμασταν υπέρ της απόψεως να γίνει αντιπρόεδρος της ΝΔ εκείνος που έβριζε τον Καραμανλή μέχρι χθες […]».

Η αντίδραση του πρώην βουλευτή Ροδόπης ήταν άμεση. Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9», ο κ. Στυλιανίδης ουσιαστικά «άδειασε» τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ξεκαθαρίζοντας ότι «Η Νέα Δημοκρατία είναι το σπίτι μου και ουδείς δικαιούται να μιλάει εξ ονόματός μου. Ακούστηκε όντως, σε πρωινή εκπομπή, όπως με ενημέρωσαν, από τον Πάνο Καμμένο, το όνομά μου και άλλων συναδέλφων ότι έχουμε φύγει από τη ΝΔ. Είναι απολύτως ανακριβές. Θέλω δημόσια και ρητά να δηλώσω ότι η ΝΔ είναι το σπίτι μου, όπως και άλλων συμμαχητών μου και ουδείς δικαιούται να μιλάει εξ ονόματός μας. Τα όσα ειπώθηκαν είναι απολύτως ανακριβή και εκτιμώ ότι έγιναν από λάθος. Δεν δώσαμε σε κανέναν δικαίωμα να μιλάει εξ ονόματός μας. Εγώ είμαι σαφής. Η ΝΔ είναι η παράταξη που πιστεύω και αγωνίζομαι. Σε καμία περίπτωση δεν θα σκεφτόμουν διαφορετικά».