Αγροτικός Σύλλογος Νέας Καλλίστης Κομοτηνής: “Η τρομοκρατία των αγροτοδικείων δεν θα περάσει”

Αγροτικός Σύλλογος Νέας Καλλίστης Κομοτηνής: "Η τρομοκρατία των αγροτοδικείων δεν θα περάσει".
Φωτό αρχείου.

Ενόψει της δίκης αγροτών την ερχόμενη εβδομάδα στην Κομοτηνή, σε ανακοίνωσή του ο Αγροτικός Σύλλογος Νέας Καλλίστης Κομοτηνής αναφέρει:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας εκφράζει την πλήρη συμπαράστασή του στους αγρότες της Καλλίστης, μέλη του Συλλόγου, που δικάζονται την Τρίτη 26/6/2018 στην Κομοτηνή.

Δυστυχώς και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ακολουθεί την ίδια αυταρχική πολιτική με τις προηγούμενες κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Για άλλη μια φορά επισημαίνουμε  ότι  οι αντιαγροτικές πολιτικές τους είναι αυτές που μας αναγκάζουν να αφήνουμε τα χωράφια μας και να βγαίνουμε στον δρόμο του αγώνα.  Από τη μια η νέα ΚΑΠ, η άγρια φορολογία, οι υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές σε ΕΦΚΑ, ΕΛΓΑ, κάθε είδους παλιά και νέα χαράτσια όπως ο ΕΝΦΙΑ, το νέο πράσινο τέλος στο νερό,  οι αυξήσεις στο ρεύμα, κ.ά, και από την άλλη η ακρίβεια στα εφόδια και οι εξευτελιστικές τιμές στα προϊόντα μας,  έχουν οδηγήσει τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους  σε απόγνωση. Με την πολιτική τους θέλουν να μας διώξουν από τα χωράφια και τα χωριά μας  για να παραδώσουμε το χρυσοφόρο κύκλωμα της παραγωγής, της εμπορίας, της μεταποίησης  των αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, σε λίγα μονοπώλια και νεοτσιφλικάδες.

Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι η τρομοκρατία των αγροτοδικείων δεν θα περάσει. Όπως δεν μας τρομοκράτησαν τα πράσινα και γαλάζια αγροτοδικεία, έτσι δεν πρόκειται να μας γονατίσουν και τα αγροτοδικεία που φέρνουν τη σφραγίδα της κυβέρνησης  ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Δίνουμε αγώνα επιβίωσης για να μείνουμε στα χωράφια και τα χωριά μας, και θα τον συνεχίσουμε με μεγαλύτερο πείσμα.

Καλούμε τους μικρομεσαίους αγρότες και  κτηνοτρόφους  να σταθούν στο πλευρό των  συναδέλφων μας που διώκονται και να απαντήσουν στη νέα τρομοκρατία”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood