Ο Αγροτικός Σύλλογος Κομοτηνής “Σπάρτακος” αγνοήθηκε και αποκλείστηκε επιδεικτικά κατά την περιοδεία στη Ροδόπη του αναπληρωτή υπουργού αγροτικής ανάπτυξης κ. Μάρκου Μπόλαρη, ο οποίος προτίμησε να…συσκεφθεί μόνο με φιλικά προς την κυβέρνηση προσκείμενους, κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους! 

Με μια λακωνική αλλά πλήρους αγανάκτησης ανακοίνωση, «αποτιμά» την επίσκεψη στη Ροδόπη του αναπληρωτή υπουργού αγροτικής ανάπτυξης κ. Μάρκου Μπόλαρη, ο κατ’ εξοχήν σχετικός με το χαρτοφυλάκιο του κυβερνητικού αξιωματούχου, σύλλογος της Κομοτηνής.

Ο Αγροτικός Σύλλογος “Σπάρτακος”, αγνοήθηκε και αποκλείστηκε επιδεικτικά, τόσο από τους τοπικούς όσο και από τους κεντρικούς οργανωτές της περιοδείας του κ. Μπόλαρη, αλλά και από τον ίδιο, όπως καταγγέλλεται.

Για την “απόλυτη απαξίωση των αγροτών και της κοινωνίας της περιοχής μας”, κάνουν με οργή, λόγο οι αγρότες, οι οποίοι στην ανακοίνωσή τους τονίζουν οτι “η ανασυγκρότηση της αγροτικής παραγωγής δεν γίνεται χωρίς τους αγρότες”, και αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Ο Αγροτικός Σύλλογος Κομοτηνής καταδικάζει τη συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού αγροτικής ανάπτυξης κ. Μάρκου Μπόλαρη με συγκεκριμένους κτηνοτροφικούς και μελισσοκομικούς συλλόγους (φιλικά προσκείμενους στην κυβέρνηση), αποκλείοντας τους αγρότες.

Είναι ντροπή να έρχεται ο αναπληρωτής υπουργός αγροτικής ανάπτυξης σε μια αγροτική περιοχή και εμείς να το μαθαίνουμε κατόπιν εορτής. Έχετε κάτι να κρύψετε κύριε Μπόλαρη;

Άραγε μιλήσατε για τα ασφαλιστικά και το φορολογικό με τους αρεστούς σας;

Διότι με αυτά τα μέτρα που ψηφίσατε εσείς και η κυβέρνησή σας, μας οδηγήσατε σε οικονομικό αφανισμό. Μήπως γι’ αυτό δεν θέλετε να μας δείτε;».

Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα σχετικό σχετικό Δελτίο που είχε εκδοθεί από το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης, ο κ. Μπόλαρης είχε επαφές με: Αλιευτικό Συνεταιρισμό Πόρτο Λάγος, Αλιείς Φαναρίο, Εκκοκκιστήρια Σταμάτη Κουρούδης, Ζυθοποιία Βεργίνα – Δημήτρη Πολιτόπουλο, Τυροκομείο Ίσμαρος –Δουκίδης και Υιοί, Μουσείο Καλαθοπλεκτικής Ρομά, Κρεατοπαραγωγή Ροδόπης, Ελαιοκομικό Συνεταιρισμό Μαρώνειας, Οινοποιείο Κίκονες, Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής και Μουφτεία Κομοτηνής, ενώ προήδρευσε σε σύσκεψη με συλλόγους καπνοπαραγωγών, μελισσοκόμων και κτηνοτρόφων στην αίθουσα του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης.

Πουθενά δηλαδή στο πρόγραμμά του δεν χώρεσαν οι αγρότες της Ροδόπης!

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

από την επίσκεψη και τις συναντήσεις του κ. Μπόλαρη