Με σύνθημα «Συνεχίζουμε – Θα Νικήσουμε», η Πανελλαδική Επιτροπή των αγροτικών μπλόκων, μετά από πρόταση του μπλόκου της Νίκαιας, συγκαλεί πανελλαδική σύσκεψη των μπλόκων, την Κυριακή 21/2, στις 12 το μεσημέρι, στη Νίκαια της Λάρισας (αίθουσα Δημοτικού Πνευματικού Κέντρου).

Η Επιτροπή καλεί «να πάρουν μέρος όλα τα μπλόκα που συμφωνούν με το πλαίσιο των  αιτημάτων όπως καθορίστηκε μετά από διεξοδική συζήτηση στην προηγούμενη πανελλαδική σύσκεψη των 68 μπλόκων, στις 7 Φεβρουαρίου στη Νίκαια».

Στη σύσκεψη θα γίνει συζήτηση και θα ληφθούν αποφάσεις για την περαιτέρω πορεία κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων των αγροτών.

«Βρισκόμαστε πάνω από έναν μήνα στα μπλόκα και συνεχίζουμε τη μάχη για την ικανοποίηση των αιτημάτων που αφορούν στην επιβίωση της μικρομεσαίας αγροτιάς. Η κυβέρνηση πρέπει να απαντήσει στη βάση των αιτημάτων επιβίωσης που προβάλλουμε, και όχι των κυβερνητικών σχεδίων και μέτρων που μας εξοντώνουν. Δεν διαπραγματευόμαστε το πόσα θα χάσουμε», τονίζεται αποφασιστικά σε σχετική ανακοίνωση.