Στην κορυφή της βαθμολογίας του 1ου ομίλου του 34ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων, βρίσκεται ο Δικηγορικός Σύλλογος Ροδόπης.

Μετά από τρεις αγώνες, οι δικηγόροι της Ροδόπης έχουν επτά βαθμούς, έναντι τεσσάρων των συναδέλφων τους της Ξάνθης, τριών του Αριστοτέλη Θεσσαλονίκης και τριών της Βέροιας.

Αναλυτικά τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα: 

1η αγωνιστική

Δ.Σ. Ξάνθης – Δ.Σ. Ροδόπης 1-1

Δ.Σ. Αριστοτέλη – Δ.Σ. Βέροιας 3-0

2 αγωνιστική

Δ.Σ. Βέροιας – Δ.Σ. Ξάνθης 1-0

Δ.Σ. Ροδόπης – Δ.Σ. Καβάλας 5-3

3η αγωνιστική

Δ.Σ. Βέροιας – Δ.Σ. Ροδόπης 0-1

Δ.Σ. Ξάνθης – Δ.Σ. Αριστοτέλη 2-0

Την ομάδα του Δ.Σ. Ροδόπης αποτελούν οι: Πουλακίδας, Δαλματζής, Οικονόμου, Ντάσιος, Βόλτσης, Γκρεβούρης, Γεωργιάδης, Τσορπίδης, Ίτσας, Χατζηκυριακίδης, Μουσταφά Καρά Χουσεΐν, Ουρούμης, Κυπαρισσούδης.
Πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ο Ουρούμης με 5 γκολ.
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ροδόπης έχει φτάσει στον τελικό δύο φορές, το 2002 και το 2006, όπου όμως ηττήθηκε και τις δύο φορές από τον Αριστοτέλη Θεσσαλονίκης.

Ο θεσμός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων (Π.Π.Π.Δ.Σ.)

Κάθε χρόνο συμμετέχουν περίπου 35 – 40 ομάδες από τους περισσότερους δικηγορικούς συλλόγους της χώρας, έχει καθιερωθεί εδώ και 34 χρόνια με στόχο την άθληση των δικηγόρων της χώρας και τη συνεχή επαφή και γνωριμία μεταξύ τους, προκειμένου να επιτευχθεί περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων τους. Η προκριματική φάση του πρωταθλήματος αρχίζει τον Ιανουάριο/Φεβρουάριο και ολοκληρώνεται τον Μάιο/Ιούνιο, και σε αυτήν συμετέχουν σχεδόν όλοι οι δικηγορικοί σύλλογοι της Ελλάδας χωρισμένοι σε προκριματικούς ομίλους. Οι προκρινόμενες ομάδες μαζί με την ομάδα του διοργανωτή συλλόγου, συγκεντρώνονται στη “διοργανώτρια” πόλη το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου για την τελική φάση, η οποία διαρκεί δέκα περίπου ημέρες και ολοκληρώνεται με τη στέψη της ομάδας του πρωταθλητή συλλόγου. Ο δικηγορικός σύλλογος Κοζάνης αναλαμβάνει φέτος για δεύτερη φορά μετά από 19 χρόνια την ευθύνη διοργάνωσης της τελικής φάσης του 34ου Π.Π.Π.Δ.Σ., η οποία θα διεξαχθεί στις πόλεις της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας το χρονικό διάστημα από 4 μέχρι και 15 Ιουλίου με τη συνδρομή των Δήμων Κοζάνης και Εορδαίας οι οποίοι θα παραχωρήσουν τη χρήση εννέα γηπέδων για τη διεξαγωγή των αγώνων – ο τελικός θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Κοζάνης. Το εν λόγω γεγονός θα προσελκύσει τουλάχιστον πεντακόσια άτομα από όλη την Ελλάδα – δεδομένου ότι 15 ποδοσφαιρικές ομάδες (πλέον των συνοδών τους) θα προκριθούν στην τελική φάση του πρωταθλήματος – και θα καλυφθεί πιθανώς από την ΕΡΤ. Τα τελευταία τρία χρόνια πρωταθλητής αναδεικνύεται ο Δ.Σ. “Σόλων” Αθηνών.