• Καλό παράδεισο Νίκο, θερμά συλλυπητήρια στους οικείους σου.

Στο πένθος έχει βυθιστεί το ποδόσφαιρο της Θράκης μετά την είδηση οτι σήμερα τα ξημερώματα ο διαιτητής της τοπικής ΕΠΣ Νίκος Ντοσίδης έχασε δυστυχώς τη μάχη που έδινε τις τελευταίες μέρες για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο μόλις 21 ετών Κομοτηναίος διαιτητής, γιος του παλαίμαχου διαιτητή Τάσου Ντοσίδη, είχε καταρρεύσει πριν από λίγες μέρες στα τεστ διαιτητών Γ΄ Εθνικής, και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αγία Όλγα». Σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπήρχε, ο άτυχος νέος προσβλήθηκε από ιό ο οποίος και αποδείχτηκε τελικά μοιραίος, αν και μετά τα πρώτα κρίσιμα εικοσιτετράωρα της νοσηλείας του η κατάστασή του έδειχνε να είχε σταθεροποιηθεί…

Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΣ Θράκης, η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Κομοτηνής.

Το Δ.Σ. της Ένωσης θα παραστεί σύσσωμο και καλεί την ποδοσφαιρική οικογένεια της Ροδόπης για το στερνό αντίο στον αγαπητό Νίκο Ντοσίδη, ενώ σε έκτακτη συνεδρίασή του με την Επιτροπή Διαιτησίας, αποφασίστηκε η αναβολή όλων των αγώνων του Σαββατοκύριακου 22-23/9/2018 ως ένδειξη πένθους.