Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης από τον αιφνίδιο θάνατο του 33χρονου Θόδωρου Παυλίδη, γιου του Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη. Χθες βράδυ ο Θόδωρος Παυλίδης, ευρισκόμενος στην οικεία του στην Ξάνθη με τη σύζυγο, τη νεοβάπτιστη κόρη του και τον πατέρα του, αισθάνθηκε δυσφορία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, από ανακοπή καρδιάς σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Εκατοντάδες φίλοι της οικογένειας συνόδευσαν σήμερα τον εκλιπόντα στην τελευταία του κατοικία. Ο  Θόδωρος Παυλίδης ήταν δικηγόρος με αξιοπρόσεκτη επαγγελματική διαδρομή, και διατηρούσε το οικογενειακό γραφείο μαζί με την αδερφή του Μαρίνα.

ΣΥΛΛΥΠΥΤΗΡΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ

«Σύσσωμο το Περιφερειακό Συμβούλιο της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με την αναγγελία του αδόκητου θανάτου του Θεόδωρου Παυλίδη, υιού του Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε ομόφωνα:

  • Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήριά του στους οικείους του.
  • Να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του εκλιπόντος.

  • Να παραβρεθεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία.

  • Να καταθέσει 1.000 ευρώ στο Γηροκομείο Ξάνθης στη μνήμη του εκλιπόντος».

Του Υφυπουργού Επικρατείας – Επικεφαλής της παράταξης «Μακεδονία-Θράκη-Ελλάδα μας» κ. Τέρενς Κουίκ

«Η μαύρη είδηση που μου τηλεφωνήθηκε από την Ξάνθη ήταν ένα σοκ. Και ως μέλος της ελληνικής Κυβέρνησης, και ως “Ανεξάρτητος Έλληνας”, και ως επικεφαλής του περιφερειακού συνδυασμού “Μακεδονία-Θράκη-Ελλάδα μας”, στέλνω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στον αγαπητό φίλο Γιώργο Παυλίδη, με τον οποίο επικοινώνησα και τηλεφωνικά για να του εκφράσω τη βαθύτατη οδύνη μου. Είμαι βέβαιος ότι η Παναγία θα απλώσει τοίχο προστασίας στο νεοβάπτιστο αγγελούδι του Θοδωρή. Δυστυχώς η γεωγραφική τοποθεσία στην οποία βρίσκομαι (σ.σ. Λευκάδα), και μάλιστα με την υποτυπώδη πορθμειακή σύνδεση, ανεξάρτητα από την εκπροσώπηση στις εκδηλώσεις του νησιού για λογαριασμό του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης, δεν μου δίνουν καμία δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στην ηπειρωτική χώρα και από εκεί στην Ξάνθη για να παραστώ στην κηδεία». Τον συνδυασμό εκπροσώπησαν οι δύο Σύμβουλοί του Ηρακλής Χατζηθεοδωρίδης και Στέλλα Γκανιάτσου, όπως και οι επικεφαλής των Περιφερειακών Ενοτήτων, Χρύσα Ούτση, Κώστας Βουζουκίδης και Μαρίνος Ουζουνίδης.

Της «Κοινωνικής Συμμαχίας»

«Η “Κοινωνική Συμμαχία” εκφράζει τα θερμά της  συλλυπητήρια στον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ κ. Γιώργο Παυλίδη και στην οικογένειά του, για την αιφνίδια απώλεια του υιού του Θεόδωρου. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να απαλύνει τον πόνο των οικείων του».

Της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

«Εκ μέρους της “Λαϊκής Συσπείρωσης” εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Παυλιδη και στην οικογένειά του για τον αδόκητο χαμό του αγαπημένου παιδιού του».

Της «Οικολογίας – Αλληλεγγύης»

«Θερμά συλλυπητήρια στον Περιφερειάρχη Γεώργιο Παυλίδη και στην οικογένεια του για την ξαφνική απώλεια του γιου του Θεόδωρου Παυλίδη. Ο χαμός ενός νέου ανθρώπου δεν αποτελεί μόνο ένα θλιβερό γεγονός για την οικογένεια του εκλιπόντος, αλλά και σοβαρό πλήγμα για την κοινωνία μας».

Του «Ποταμιού» ΑΜ-Θ

«Η περιφερειακή οργάνωση ΑΜ-Θ του Ποταμιού εκφράζει ​από καρδιάς ​τ​η βαθιά του λύπη ​και τα πιο θερμά συλλυπητήρια ​στον περιφερειάρχη κ. Γ. Παυ​λί​​​δη και την οικογένειά του για τ​ην​ αιφνίδια απώλεια του αγαπημένου ​του ​παιδιού​​».